Relevans
Shop by
Nulstil
 • (9)
Mærke
Nulstil
 • (9)
Pris
Nulstil
199,00
5.999,00
Viser 9 ud af 9 produkter
Vis alle
Relevans
 • Sædebeskytter
  Scandia
  Sædebeskytter
  199,00 DKK
  Online
 • Scandia Uno klapvogn m/ servo
  Scandia
  Scandia Uno klapvogn m/ servo
  3.999,00 DKK
  Online
 • Scandia Servo II Tvillingeklapvogn
  Scandia
  Scandia Servo II Tvillingeklapvogn
  5.999,00 DKK
  Online
  Ring for et godt tilbud
 • Scandia Solo
  Scandia
  Scandia Solo
  5.999,00 DKK
  Online
 • Kaleche til Scandia Uno m/ servo
  Scandia
  Kaleche til Scandia Uno m/ servo
  699,00 DKK
  Online
 • Kaleche til Scandia og 4U klapvogn
  Scandia
  Kaleche til Scandia og 4U klapvogn
  799,00 DKK
  Online
 • Scandia plus II Tvillingeklapvogn
  Scandia
  Scandia plus II Tvillingeklapvogn
  5.499,00 DKK
  Online
 • Kørepose sort melange
  Scandia
  Kørepose sort melange
  549,00 DKK
 • Håndmuffer
  Scandia
  Håndmuffer
  199,00 DKK
Side 1 ud af 1 | 9 ud af 9 produkter
1

Scandia hos BabySam

Fra Scandia finder du et stort udvalg af barnevogne til skarpe priser.  Dog behøver du ikke være bange for, at kvaliteten også er ringere, bare fordi prisen er i bund. Scandia laver nemlig nogle gode, solide barnevogne, der har alt det, du skal bruge til de første år med dit barn. Nogle af vognene kommer endda inklusiv lift og pusletaske, og det bliver derfor ikke meget nemmere eller billigere for dig at erhverve en barnevogn. På denne side finder du barnevogne i moderne designs i farverne sort og grå, og mange af dem er med smarte drejehjul, der gør det nemt at komme omkring hjørner uden at skulle tippe vognen for at dreje. Dog er der forskel på størrelserne af vognene, og du bør derfor kigge udvalget igennem, inden du bestiller en vogn hjem.

 

Vælg den rette barnevogn

Overvej først og fremmest, om du vil have en traditionel barnevogn, eller om du vil slå to fluer med et smæk og købe en kombivogn. Der er fordele og ulemper ved begge dele, så beslutningen kommer helt an på dit behov. Tænk derefter over, om du vil have faste hjul eller drejehjul. Igen er der forskellige fordele og ulemper. Faste hjul kører bedre på et ujævnt underlag og er også mindre skrøbelige her, men drejehjul er mindre og nemmere at navigere med, især i butikker, caféer og den slags steder. Herefter spiller størrelsen på vognen og liften naturligvis også en større rolle, for det giver sig selv, at jo større liften er, desto længere kan dit barn sove heri. Nogen foretrækker dog at overgå til en klapvogn allerede efter et år, og så kan man sagtens nøjes med en mindre barnevogn. Til sidst er det også værd at tage opbevaringsmulighederne med i overvejelserne. Nogle vogne tillader nemlig ikke særlig meget oppakning, imens andre gør.

 

 

Kvalitetsbrands hos BabySam

Hvad end du er på udkig efter en barnevogn eller noget helt andet, så kan du være sikker på at finde et stort udvalg af gode kvalitetsmærker lige her. Vi fører nogle af de mest anerkendte producenter inden for autostole, babyalarmer, kravlegårde, interiør og meget andet. Vi prioriterer nemlig altid kun at sælge de mærker og produkter, der lever op til vores forventninger til både kvalitet, design og i nogle tilfælde også bæredygtighed. Når du shopper hos os, så kan du altid se frem til at modtage dine varer i løbet af kun 1-3 hverdage.