Her på www.babysaminst.dk finder du det bedste og sikreste udstyr, og produkter af den bedste kvalitet.
Vi tager desuden ansvar for, at trække vores produktion, forbrug samt forsendelse i så bæredygtig en retning som muligt.

Tryghed, ærlighed, service og kvalitet er vores vigtigste nøgleord som din forhandler!


Vi har i BabySam institutionssalg et indgående kendskab til professionelle brugeres specifikke krav til kvalitet, funktionalitet, brugervenlighed, sikkerhed, ergonomi samt holdbarhed. Det er på baggrund af denne vide, vi har sammensat vores sortiment af barnevogne, småbørnsudstyr, inventar, møbler og legetøj. Samtidig er varerne også udvalgt med tanke på vores fælles miljø. Vi har mange produkter der er Oeko-tek og Svanemærket. Det er en vigtig del af vores strategi, at få vores varer miljø mærket.

Du kan derfor – på helt sikker grund – træffe dit valg om nyt udstyr hos os.

Hos BabySam Institutionssalg har vi erfaring og kompetence fra mere end 40 års samarbejde med det professionelle marked i hele Danmark – særligt dagplejeordninger og daginstitutioner. Vores medarbejdere er eksperter på hele samarbejdsprocessen fra vejledning og rådgivning over ordrehåndtering, levering og vedligeholdelse, til evaluering og udvikling af samarbejdet.

Det gør BabySam Institutionssalg til den naturlige samarbejdspartner på baby- og børneudstyrsområdet.
Book din lokale salgskonsulent på tlf. 73 83 00 00 og hør om muligheder for jer!

Har du også læst om....

Serviceaftale


SERVICEAFTALE

Serviceaftalen giver dig gratis kørsel, ubegrænset servicering samt reservedele i aftalens levetid til en fast lav ydelse.

Prismatch


PRISMATCH

Din tryghed er vores vigtigste mission. Derfor matcher vi også priser på andre B2B virksomheder.

Gratis sikkerhedstjek


GRATIS SIKKERHEDSTJEK

Vi tilbyder et gratis sikkerhedstjek af jeres udstyr, hvor vi kommer forbi og tjekker, om det hele lever op til nutidens sikkerhedskrav.

Bestil fremvisning hos BabySam Institution


FREMVISNING & RÅDGIVNING

For os er det vigtigt, I får den helt rigtige vare, der passer til jeres behov. Vi er altid klar til at komme forbi jer, og give en god og kyndig rådgivning i valget af det rigtige udstyr for jer.