Hvorfor

handle ved os

Her på www.babysaminst.dk finder du godkendte produkter, der alle er nøje udvalgt til BabySam institutionssortiment, fordi de er særligt egnede eller måske ligefrem specielt udviklede til professionelt brug.


Vi har i BabySam institutionssalg et indgående kendskab til professionelle brugeres specifikke krav til kvalitet, funktionalitet, brugervenlighed, sikkerhed, ergonomi samt holdbarhed. Det er på baggrund af denne vide, vi har sammensat vores sortiment af barnevogne, småbørnsudstyr, inventar, møbler og legetøj. Samtidig er varerne også udvalgt med tanke på vores fælles miljø. Vi har mange produkter der er Oeko-tek og Svanemærket. Det er en vigtig del af vores strategi, at få vores varer miljø mærket.


Du kan derfor – på helt sikker grund – træffe dit valg om nyt udstyr hos os.


Hos BabySam Institutionssalg har vi erfaring og kompetence fra mere end 40 års samarbejde med det professionelle marked i hele Danmark – særligt dagplejeordninger og daginstitutioner. Vores medarbejdere er eksperter på hele samarbejdsprocessen fra vejledning og rådgivning over ordrehåndtering, levering og vedligeholdelse, til evaluering og udvikling af samarbejdet.


Det gør BabySam Institutionssalg til den naturlige samarbejdspartner på baby- og børneudstyrsområdet.
Book din lokale salgskonsulent på tlf. 73 83 00 00 og hør om muligheder for jer!

Har du også læst om....

GarantipakkeGarantipakke


GARANTIPAKKE

Med en garantipakke er du sikret hjælp til reparationer og vedligeholdelse, når du køber en ladcykel eller et Odder eller Scandia køretøj hos BabySam Institution. Så er du sikret et køretøj som holder i mange år.  

PrismatchPrismatch


PRISMATCH

Hos BabySam Institution prismatcher vi andre danske B2B webshops. Det er din sikkerhed for at du får dine varer til den bedste pris på markedet.

Gratis sikkerhedstjekGratis sikkerhedstjek


GRATIS SIKKERHEDSTJEK

For os er det vigtigt du kan gå trygt på arbejde, og bruge din tid på børnene. Vi tager os af sikkerheden. Vi kommer forbi og ser om jeres –      Sovepladser, gitre, stole lever op til de krav der stilles i dag, og sikre det ikke er opslidt eller defekt. Dette ganske gratis.

Bestil fremvisning hos BabySam InstitutionBestil fremvisning hos BabySam Institution


BESTIL FREMVISNING & RÅDGIVNING

For os er det vigtigt i får den helt rigtige varer som passer netop til jeres behov. Derfor kommer vi gerne forbi og viser  varerne frem så vi sikre i får det helt rigtige. Dette kan vi selvfølgelig også gøre online via Teams eller face time.