HandelsbetingelserNår du handler i vores webshop gælder følgende vilkår og betingelser:


Priser:

Vores priser er angivet Excl. Moms. Der tages forbehold for trykfejl, pris & produkt ændringer samt evt. udsolgte varer.


Betaling:

På www.babysaminst.dk  kan du betale på følgende måde:


  • Ean nr.
  • Dankort/Visa
  • Mastercard
  • MobilePay


Pengene bliver først hævet når vi sender varerne .


Nb. Hvis du ønsker at betale med Mastercard, et Visa kort eller Dankort VISA/Dankort, vil du som en del af betalingen blive ledt gennem en sikkerhedsløsning (3D Secure), som sikrer et gennemført sikkert køb. Læs evt. mere her.


Levering:

Vi bestræber os på at levere lagervarer inden for 2-5 hverdage.  På inventar, møbler og special madrasser er lev. tiden normalt 3-4 uger.

Vores møbler leveres usamlede, og uden montering til fortovskant. Montering og samling kan aftales efter tilbud.Ved køb for over 1000 kr. leverer vi dine varer fragtfrit.

Ved køb under 1000 kr. pålægges et leveringsgebyr på 75 kr.

Obs. Dette  gælder dog ikke møbler, inventar, krybber, ladcykler, barne- og klapvogne  - her tillægges et fragtgebyr efter vægt og volumen på minimum 500 kr.Fortrydelsesret

Fortryder du dit køb, har du 365 dages returret på alle lagervarer. Varen skal leveres retur i ubrudt emballage og fragten betales af køber.

Husk altid at tage kontakt til Kundeservice, inden du sender varen retur på 73 83 00 00

Bemærk at der ikke er returret på møbler eller ordre- og specialproducerede produkter.


Reklamation

Når du handler på  www.babysaminst.dk  har du  2 års reklamationsret. Derudover yder vi 5 års garanti på stelbrud på alle Odder barnevogne.

Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.  Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvis varen er defekt, transportskadet eller på anden måde ikke lever op til dine forventninger, bedes du kontakte kundeservice på 73 83 00 00 eller pr. mail Inst@babysam.dk hvorefter vi vil afhjælpe fejlen så hurtigt som muligt.


Personoplysninger

For at du kan indgå aftale med os på www.babysaminst.dk har vi brug for følgende oplysninger:


  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse


Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos BabySam A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.


Når der indsamles personoplysninger via vores website sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.


Vi kan garantere, at vi aldrig sælger eller på anden måde videregiver dine personoplysninger til 3 part.


Direktøren og direktionen for BabySam A/S har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.


Cookies:

På www.babysaminst.dk anvendes cookies til styring af indholdet i indkøbskurven. Under et køb udbeder vi os nødvendige leverings- og kontakt informationer, udelukkende til behandling af ordre. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes som tidligere nævnt i 5 år.


Logstatistik:

Vi bruger logstatstik på www.babysaminst.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler informationer, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.


Logstatistikken anvendes kun med det formål at optimere www.babysaminst.dk.Bemærk BabySam sender ikke til Udlandet, Grønland eller Færøerne.