Relevans
10 produkter
Shop by
Nulstil
 • (10)
 • (1)
Mærke
Nulstil
 • (10)
Pris
Nulstil
399,00
1.199,00
Viser 10 ud af 10 produkter
Vis alle
Relevans
 • Nomi Mini Navy
  Stokke Nomi
  Nomi Mini Navy
  399,00 DKK
  Online
 • Nomi Mini Hvid
  Stokke Nomi
  Nomi Mini Hvid
  399,00 DKK
  Online
 • Nomi babyindsats
  Stokke Nomi
  Nomi babyindsats
  979,00 DKK
  Online
 • Bøjle til Nomi stolen - grey
  Stokke Nomi
  Bøjle til Nomi stolen - grey
  399,00 DKK
  Online
 • Hynde til Nomi højstol - grå
  Stokke Nomi
  Hynde til Nomi højstol - grå
  399,00 DKK
  Online
 • Nomi stol lime - bøg/eg
  Stokke Nomi
  Nomi stol lime - bøg/eg
  1.199,00 DKK
  Før: 1.849,00 DKK
  Online
  Spar 35%
 • Nomi Mini bakke - sort
  Stokke Nomi
  Nomi Mini bakke - sort
  499,00 DKK
  Online
 • Nomi Mini Anthracite
  Stokke Nomi
  Nomi Mini Anthracite
  399,00 DKK
  Online
 • Sele til Nomi højstol - sand
  Stokke Nomi
  Sele til Nomi højstol - sand
  399,00 DKK
  Online
 • Nomi Mini Sort
  Stokke Nomi
  Nomi Mini Sort
  399,00 DKK
  Online
Side 1 ud af 1 | 10 ud af 10 produkter
1

Gennemtænkt i mindste detalje!

Hos BabySam faldt vi for Stokke Nomi’s ergonomiske design og det faktum at den hverken indeholder kemikalier eller problematikker i forhold til sikkerhed. Denne stol er uden tvivl perfekt for dit barns krop og udvikling, herunder også at de kan sidde med ved middagsbordet og føle sig i øjenhøjde med resten af familien. Stokke Nomi er desuden også blevet kåret som ”Bedst i Test” af Forbrugerrådet TÆNK. Og dens miljøvenlige materiale, det innovative ergonomiske design og dens lette trinløse indstillingsmuligheder fandt vi som det perfekte match for mange børnefamilier landet rundt og dermed for BabySam. Der var derfor ingen tvivl om, at Stokke Nomi skulle være en del af vores sortiment her på BabySam.

 

Du starter med at købe højstolen, og kan så vælge tilbehør alt efter hvor gammelt dit barn er. Stokke Nomi kan fås i 7 farver og 4 træsorter der frit kan kombineres, så du kan med sikkerhed finde en, som vil passe til dit hjem og glæde både dig og dit barn. Stokke Nomi kan med tilbehøret Stokke Nomi Baby monteret anvendes fra barnet er nyfødt og som højstol helt frem til teenageårene - Nomi er nemlig godkendt til 150 kg. hos Teknologisk Institut! Stokke Nomi fås med en del ekstraudstyr udover skråstolen Stokke Nomi Baby, som alle vil glæde dit barn og gøre din hverdag som forælder lettere. Stokke Nomi Mini købes sammen med højstolen og monteres let vha. et kliksystem. Den bruges fra barnet kan sidde selv (6-8 mdr) indtil det selv kan komme op og ned fra højstolen (fra 24-36 mdr.). Stokke Nomi Cushion fås i 3 farver og gør jeres Stokke Nomi blød og lækker at sidde på – som en lille ekstra feature er den vendbar, hvilket er ret praktisk når barnet skal lære at spise selv. Tray er fin at bruge til en hurtig hapser hvis barnet er med i løjerne ved køkkenbordet. Og Harness kan anvendes til de børn som har svært ved at holde sig i sædet eller har knækket koden med at komme ud af bøjlen. Husk blot at børn altid skal være under opsyn når de sidder i en højstol.

 

Stokke Nomi er uden tvivl en af de bedste stole på markedet til børn. De organiske former inviterer barnet til at bruge kroppen aktivt i mange forskellige siddepositioner og gør det at sidde til en leg. Stokke Nomi er desuden designet således, at den kan bruges helt fra nyfødt til teenageårene – og kan derfor være i dit hjem i mange år og vil på længere sigt gavne dit barns siddevaner og motoriske udvikling - og dermed dets sundhed.

 

Hvad der gør Stokke Nomi helt unik i forhold til andre børnestole og højstole er dens lette indstilbarhed og det stabile fodkryds med integrerede anti-tilt hjul. Det unikke design med en smuk midterstamme gør det langt lettere for børnene at komme let ind og ud af stolen, samtidig med at den gør stolen utrolig let – så barnet selv kan trække sig ind til bordet. Stammens form giver maksimal styrke og fleksibilitet og sikrer samtidig en tilpasset dybde til barns sæde og fodplade. Stokke Nomi er designet for dit barns komfort, leg og sikkerhed. Tre ting som man ikke bør gå på kompromis med og som dit barn vil være dig taknemlig for resten af livet.

 

Køb en Stokke Nomi højstol samt alt i tilbehør

Hos BabySam er vi glade for at kunne tilbyde en højstol fra Stokke Nomi. Du finder dem i flere forskellige varianter her på siden, og vi har også alt i tilbehør til stolen. Du kan derfor købe både babysæder, seler, puder, bakker og madrasser som passer til stolen, og som egner sig til børn helt ned fra spæd. Produkterne fra Stokke Nomi kommer i de fineste farver, der passer perfekt til både piger og drenge, men som også er kønsneutrale, hvis det er, hvad du foretrækker. Tekstilerne er fremstillet i Øko Tex-certificeret bomuld, der er helt fri for sundhedsskadelige kemikalier, og som føles blødt og behageligt imod dit barns hud. Køb en Stokke Nomi højstol og alt det nødvendige udstyr til stolen her hos os. Vi sender det til dig i løbet af kun 1-3 hverdage.  Vil du gerne se stolen, inden du bestiller den, så er du altid velkommen til at kigge forbi en af vores mange fysiske butikker. De ligger placeret godt fordelt i hele landet, og der bør derfor helt sikkert være en butik i nærheden af dig.