Relevans
2 produkter
Shop by
Nulstil
 • (2)
 • (1)
Mærke
Nulstil
 • (2)
Pris
Nulstil
24,50
69,00
Viser 2 ud af 2 produkter
Vis alle
Relevans
 • Derma Eco babysalve
  Derma
  Derma Eco babysalve
  69,00 DKK
  Online
 • Håndsprit 250 ml.
  Derma
  Håndsprit 250 ml.
  24,50 DKK
  Før: 49,00 DKK
  Spar 50%
Side 1 ud af 1 | 2 ud af 2 produkter
1

Derma | Tilbyd dit barn de bedste produkter

Derma arbejder ud fra fem værdier; pålidelighed, resultatorientering, innovativitet, nysgerrighed, engagement, og det er ud fra disse begreber, at samtlige produkter bliver til. Derma kan prale af at være i besiddelse af certificeringer som ECOCERT, Astma-Allergi Danmark, Svanemærket og AllergyCertified – og hermed er alle Dermas produkter fuldstændig fri for sundhedsskadelige, kræftfremkaldende og allergifremkaldende kemikalier.

 

Derma hos BabySam

Hos BabySam er vi ovenud begejstrede for at kunne tilbyde Derma i vores sortiment af hudplejeprodukter til dit barn. I forhold til brandets popularitet og det faktum, at alle produkter er helt rene, så kommer produtkerne fra Derma til aldeles fair priser, og det er derfor muligt for de fleste at være med her. Hvad angår din lille guldklump, så er der ingen grund til at udsætte ham eller hende for parfumer, parabener, farvestoffer osv., medmindre det er højst nødvendigt. Med produkter fra Derma er der intet at bekymre sig om, og du kan derfor trygt smøre dit barn i diverse salver og cremer på daglig basis herfra. Her på siden finder du produkter fra Derma i form af solcremer, shampooer, olier, salver mm., der alle plejer og beskytter dit barns sarte babyhud på allerfornemste vis.

 

Køb plejeartikler her hos os

Går du meget op i at vælge nogle gode og sunde produkter til dit barn, så går du bestemt ikke galt i byen med Derma. Hos BabySam finder du naturligvis kun det bedste til din baby, og derfor kan du også vælge imellem mange andre gode brands, der på forskellig vis lever op til de mange krav og behov, man som forælder har. Uanset hvad du personligt synes er det bedste for dit barn, så kan du med stor fordel købe det hjem her fra vores webshop. Vi tilbyder lynhurtig levering, billig fragt samt 365 dages landsdækkende bytteservice. Vidste du desuden, at vi tilbyder prismatch på udvalgte produkter? Her matcher vi prisen hos vores konkurrenter, så du kan være sikker på at få varen til den bedste og billigste pris. Hvis du synes vores store udvalg skaber forvirring omkring, hvad du egentlig skal vælge, så er der ingen grund til panik. Du kan nemlig helt gratis og uforpligtende booke en personlig rådgiver, der vil give dig detaljeret information om alle vores produkter, og give dig svar på alle dine spørgsmål. Så kan du hurtigt blive meget klogere på, hvad der vil være de bedste valg for dig og dit barn.