wow

Wow Gear® har hovedkvarter i Santa Barbara, Californien, og blev grundlagt i 2012 af en lille gruppe produkt- og industridesignere fra USA og Norge. De havde et fælles mål: at skabe og bidrage med innovative produkter, som rent faktisk ville gøre en forskel for mennesker verden rundt. Det var så her at Wow Cup’en blev til.

 

Den verdensomspændende succes

Wow Cup er på rekordtid blevet en verdensomspændende succes. Den specielpatenterede låg bliver rost af mange voksne og grunden til dennes unik funktion. Wow Cup har udviklet en særlig ventilløsning i låget, som betyder at koppen er utrolig tætsiddende og nærmest forseglet, med undtagelse af når man drikker fra den. Denne spildfrie kop kan benyttes af børn på 9 måneder og bliver endda brugt af nogle voksne med en travl hverdag.

 

Hos BabySam har vi den spildfrie kop i mange flotte farver og nuancer og du kan endda købe ekstra låg, hvis de gamle nu skulle blive slidte, ødelagte og forsvinde. Wow Cup kommer i mange flotte farver og selve koppen er af transparent plastmateriale.

 

Materialet, som bliver brugt til disse kopper, er af topkvalitet og utrolig slidstærke og robuste. De kan sagtens tåle et tab eller to. Selve plastet er der også tænkt på – det er 100% fri for BPA (et hormonforstyrrende stof) og phthalater (hormonforstyrrende væske). Wow Cup har kun dit barns helbred i fokus og vil selvfølgelig ikke designe noget med sundhedsmæssige konsekvenser.  

Har du spørgsmål? Det kan vi sagtens besvare. Uanset om det vedrørende Wow Gear, deres kop eller noget tredje. Kontakt os på vores kundeservice, mød op i en af vores butikker i nærheden af dig eller book dig en times gratis rådgivning.

 

Wow er bare wow

Hvorfor navnet Wow? Wow Gear var ude i verden og demonstrerer deres vidunderlig opfindelse og påfund. Uanset hvor de kom hen i verden var alles naturlige reaktion ”WOW!” – derfor da der skulle brainstormes et navn til produktet og virksomheden, blev det helt naturligt, at de skulle ende med at hedde Wow Gear med Wow Cup som deres stjerneprodukt. Et mere universelt og let forståeligt navn findes ikke, når deres mission netop var at udvikle innovative produkter med en wow-oplevelse.

Køb din wow-oplevelse lige her med en Wow-Cup fra Wow Gear. Du vil med garanti sige ”WOW” som resten af verden.