Woden sko til børn

WODEN arbejder hele tiden imod at tilføje nye materialer og teknologier til produktionen. Alle indersåler i WODEN-sko er lavet af kork, der både giver masser af komfort, men også åndbarhed. Bunden består af mindst 10% naturgummi og til sidst er en stor del af de forskellige designs lavet af fiskeskind, der er op til 10 gange mere slidstærkt end fx kalveskind. Det giver yderligere et unikt og æstetisk udtryk til skoene. Gå på udkig i vores udvalg af WODEN til børn her på siden og forelsk dig i nogle sneakers, som dit barn bare må eje.

 

WODEN hos BabySam

Der er ingen tvivl om, at sneakers er noget af det mest behagelige at have på fødderne. De er bløde og komfortable, og her er der ingen risiko for ømme fødder – det samme gælder sneakers til børn fra WODEN. Hos BabySam er vi så heldige at kunne føre en bred variation af de populære sko til både piger og drenge. Vi har dem i et væld af forskellige farver lige fra lyserød og lilla til pigerne, til blå eller grå til drengene. Det kan også være, du bedst kan lige de mønstrede modeller eller dem med flettet overflade? Med WODEN er mulighederne mange, så giv dig god tid til at udvælge de rette sneakers til dit barn.

 

I WODENS børnekollektion er der ekstra meget fokus på pasform og komfort. De ved nemlig alt om, hvor vigtigt det er med nogle gode sko til de små størrelser. Her skal nemlig være optimale betingelser for korrekt udvikling af fødderne, og det kan du roligt regne med, at WODEN har taget højde for i sine designs. Alle sneakers er designet med en solid hælkappe, der sikrer god støtte, og flere af skoene her på siden er desuden vandafvisende (bemærk: ikke vandtæt). Med sko fra WODEN til kan du være god ved både dit barn og naturen på samme tid, og dermed have ekstra god samvittighed.

 

Stort udvalg af sneakers

Hos BabySam finder du et flot udvalg af WODEN-sneakers til børn, men leder du efter et bestemt design eller en særlig farve, som du ikke finder lige her, så bare rolig. Vi har et hav af sneakers fra andre anerkendte brands, og du kan finde dem alle lige her. Uanset hvad du beslutter dig for at klikke hjem, så sørger vi for levering i løbet af 1-3 hverdage samt fri fragt til din nærmeste BabySam butilk. Skynd dig derfor at vælge det par, du bedst kan lide i dag. Vi glæder os til at tage imod din ordre.