Vingino hos BabySam

På denne side kan du købe både bluser, bukser, nattøj, kjoler og jakker fra det hollandske brand. Alt tøjet er lavet i en skøn, blød og behagelig kvalitet, så der er plads til og mulighed for, at dit barn kan være aktiv og i bevægelse uden at føle sig generet af tøjet. De fleste børn er ikke særlig gamle, før de begynder at blive bevidste omkring, hvordan de ser ud. For de fleste gælder det også, at de elsker farver, mønstre og prints, og derfor er Vingino det oplagte valg. Brandet er nemlig ikke bange for at bruge en bred farvepalette, og de laver derfor nogle fantastiske sammensætninger.

 

Vinginos historie

Vingino er grundlagt i Holland i 2001. De har hurtigt vokset sig fra at være en lille denim-virksomhed til at være et globalt mærke, der omfatter tøj til hvert et barn, fra nyfødt til teenager. Deres første produkt nogensinde var et par jeans inspireret af et vintage stykke de fandt i Napoli. I dag byder de på alt fra jeans og jakker til solbriller og sko. Kun det bedste er godt nok for Vingino, og de er stolte af at lave tøj, der både er flotte og langtidsholdbare. Deres kollektioner er med smukke detaljer og med inspiration fra ting, de samler fra hele verden. Og takket være stærke materialer er tøjet egnet til at udholde alle slags eventyr, fra de helt store til de bitte små.

 

 

Se vores store univers af børnetøj

Ud over Vingino finder du også et hav af andre skønne brands, der alle tilbyder noget helt unikt til dit barn. Uanset hvilken stil du går efter, så er det i høj grad muligt at finde noget, du kan lide hos BabySam. Vi har både noget til den yndige pige og den smarte dreng. Af store mærker kan du også se nærmere på Joha, LEGO Wear, Wheat og flere andre, og hvad end du går efter, så kan du være sikker på at få fat i lækre kvalitetsmaterialer. Køb her fra siden i dag og opnå fri fragt til GLS pakkeshop, hvis du shopper for mere end 299 kr. Derudover får du 365 dages landsdækkende bytteservice og levering på kun 1-3 hverdage. Det bliver altså ikke meget nemmere at være kunde her hos os. Læn dig derfor tilbage i sofaen og gør dine indkøb i ro og mag hjemme fra stuen. Udvælg dine favoritter i dag.