Vilac trælegetøj

Vilac er essensen af tidløst legetøj, der aldrig går af mode, og det appellerer til enhver generation. Vilac designer legetøj, der simpelthen er blevet designobjekter i mange hjem inklusiv de danske. Brandet fremstiller mange af sine træprodukter fra Jura-bjergene i Alperne, som går gennem en unik proces med drejning, polering og sandblæsning, hvilket giver et helt særligt resultat. Og for at give legetøjet den endelige og meget velkendte højpolerede finish, er legetøjet lakeret af professionelle håndværkere i byen Moirans i Montagne-distriktet. Vilac har vundet adskillige priser for deres legetøj, og de står for noget enestående kvalitetslegetøj til både børn og voksne. Designerne bag dette succesfulde legetøjsmærke er en håndfuld dygtige håndværkere, som alle hver især giver legetøjet et strejf af individualitet og karakter.

 

De fleste børn er vilde med musik og synes især det er sjovt selv at skabe lyd. Køb derfor musiklegetøj til dit barn og se, hvordan det stimulerer dit barns sanser på flere forskellige punkter. Mange børn bliver meget påvirket af musik, både i form af begejstring, men også i form af beroligelse. Til din baby er det måske mest oplagt med nogle rasleæg eller lignende, der er nemme at holde om, hvorimod det til de lidt større børn kan være utroligt sjovt med en xylofon eller en harmonika, som også udfordrer og udvikler dem motorisk. Alle produkterne kommer i flotte inspirerende farver, der lægger op til sjov og ballade.

 

Vælg kvalitetslegetøj i træ

Når det kommer til legetøj, så er der et hav af gode brands at vælge imellem, og Vilac er absolut et af dem. Trælegetøj er for alvor blevet populært igen efter at have været dømt ude i en årrække. Men i dag, hvor der efterhånden er et stort fokus på økologi og grønne produkter, så er produkter i træ igen i høj kurs. Trælegetøj er nemlig fri for diverse sundhedsskadelige stoffer, som plastik ofte kan indeholde, og derfor foretrækker flere forældre dette naturmateriale. Men hos BabySam har vi naturligvis legetøj til forskellige behov, uanset hvilket materiale, design eller brand du foretrækker. Du kan se det hele her. Hos os finder du alt det, du står og mangler til dit barn, hvad end det er legetøj, klapvogne, overtøj, pusleudstyr eller møbler – vi har det hele. Du får fri fragt til din nærmeste BabySam butik og så sender vi altid dine varer afsted i løbet af kun 1-3 hverdage. Du får altså flere fordele med i købet, når du vælger at shoppe babyudstyr i vores webshop.