Viking hos BabySam

Fodtøj til børn skal kunne holde til både terrænet og vejret, og da Vikings gummistøvler og vinterstøvler er skabt med baggrund i det til tider barske norske klima, ved vi, at hvis Viking støvler fungerer i Norge, så fungerer det alle steder. Viking er særligt populær for deres thermostøvler og for kvaliteten af deres gore-tex støvler til børn. Her får du altså fat i nogle støvler til dit barn, der er utroligt slidstærke, og som holder regnen ude samtidig med, at fødderne holdes varme. Se udvalget her på siden i dag.

 

Viking er et brand, der bekymrer sig om miljøet og involverer sig i bæredygtige tiltag, når det kommer til produktionen af deres produkter. Brandet er medlem af og støtter flere organisationer, der arbejder for etisk korrekt handel, socialt ansvar i erhvervslivet og bæredygtighed. Vikings mission er at gøre det muligt for børn at leve en aktiv udendørs livsstil – og det stiller høje krav til deres produkter. Her på siden har vi samlet nogle forskellige bud på fodtøj til børn, der elsker at være udenfor og gerne er det i al slags vejr. De fleste børn bekymrer sig nemlig ikke om hverken regn eller kulde, og derfor gælder det om at have nogle solide sko og støvler klar.

 

Hos BabySam kan du finde fodtøj fra Viking til både piger og drenge. Thermostøvlen er en af de mest solgte sko fra brandet, og det er der flere gode grunde til. Her får dit barn nemlig fat i et par robuste og holdbare støvler, der er designet til både at holde fødderne varme samtidig med at de kan ånde og føles behagelige at have på. Thermostøvlerne er en god vinterstøvle, der samtidig holder fødderne tørre, når regnen står ned i stænger. Som du kan læse, er der flere gode grunde til, hvorfor du bør investere i nogle støvler fra Viking til dit barn. Støvlerne er desuden udstyret med et mønster under bunden der sikrer, at dit barn står godt fast på selv meget glatte underlag.

 

Er du på jagt efter det rette overtøj til dit barn, så er du kommet til det rette sted. Ud over lækre støvler fra Viking, kan du også dykke ned i både jakker, flyverdragter, gummistøvler, huer og hatte. Alt sammen finder du fra nogle af de mest populære og anerkendte mærker på markedet. Dermed kan du altid regne med at få fat i overtøj i en god kvalitet og i flotte designs.

 

Vi tilbyder hurtig levering

Når du handler hos os, så skal du aldrig vente særlig længe på dine varer. Vi leverer nemlig altid i løbet af få hverdage. Husk, at du også altid er velkommen i en af vores fysiske butikker. Her kan vi hjælpe dig med at blive klogere, hvis du er i tvivl om, hvilke støvler du skal vælge til dit barn. Du må også hellere end gerne give os et kald på tlf. 70 11 30 10 i dag. Vi glæder os til at høre fra dig.