Tumble `N Dry børnetøj

Tumble `N Dry har eksisteret siden 2007 og er et hollandsk brand, der siden begyndelsen har haft en ambition om at skabe og udvikle sjovt, robust og legende tøj til både piger og drenge. Herfra frinder du friske designs, som er blevet til igennem positiv energi og en tro på, at godt design forbedrer hverdagen for både dig og dit barn. Tumble `N Dry har en helt naturlig kærlighed til smukt og funktionelt tøj, og brandet er af den overbevisning, at netop dette skal være muligt for alle at eje. Derfor finder du alle deres designs til overkommelige priser, og her får du rigtig meget "value for money". I dag kan du finde Tumble `N Dry repræsenteret i mere end 600 forretninger rundt omkring i blandt andet Skandinavien, Østeuropa, Canada og Japan. Brandet stræber desuden altid efter at optimere arbejdsgange, materialer mm. i et forsøg på at sikre bedre vilkår for både ansatte, miljøet og ikke mindst dig og dit barn.

 

Med tøj fra Tumble `N Dry kan du klæde dit barn på til både sommer og vinter, og en god pasform sikrer samtidig, at dit barn vil føle sig godt tilpas til en hel dag i skolen eller institutionen. Klæd din dreng på i et par bukser med seje detaljer ved lommerne og tilsæt en langærmet sweater med tekst eller print. Til din pige finder du farverige kjoler og fine t-shirts, der lægger op til ballade. Meget af tøjet har smarte knapper i halsen, der gør det nemt for både dig og dit barn at tage af og på.

 

Børnetøj, der kan holde til lidt af hvert

Med børn er det helt umuligt at holde tøjet pænt og rent særlig længe ad gangen. Både når børn leger og spiser, så bliver de bare beskidte, og derfor nytter det ikke meget at købe tøj, som er alt for sart og ikke tåler særlig meget maskinvask. Tumble `N Dry er slidstærkt tøj til børn, der holder den gode pasform og kvalitet selv efter hundredvis af ture i vaskemaskinen. Vil du derfor gerne gøre det nemt for dig selv, så kan du med fordel købe nyt til juniors garderobe her fra siden. Men ud over Tumble `N Dry finder du selvfølgelig også et hav af andre gode mærker. Tjek eksempelvis Joha, Müsli eller Småfolk ud, inden du sender din endelige bestilling afsted.