Tula bæreseler

Familien Tula startede først med at designe selerne til venner og familie, men eftersom at flere henvendte sig og stillede spørgsmål til selerne, når de var ude i verden, så begyndte de at spekulere i, om de for alvor skulle gøre noget ud af det. Tula var blevet født, og det skulle vise sig at være en god beslutning.

 

Tula hos BabySam

I dag kan du finde bæreseler fra Tula i forskellige designs alt efter, hvad behovet er. Baby Tula laver nemlig flere forskellige typer af bæreseler, der kan bruges fra barnet er helt spæd, og som giver masser af støtte til både barn og forælder. I nogle af selerne skal barnets ansigt vende ind mod dig, og det giver mulighed for at dit barn kan falde i søvn og trygt mærke varmen fra din krop samtidig. Når barnet ikke længere er helt spæd og er mere vågen, vil han eller hun sikkert foretrække at have ryggen til dig og ansigtet mod verden, og derfor har Tula også designet bæreseler, der tillader dette.

 

Når du bærer dit barn i en sele fra Tula, så får du to frie hænder til at ordne dagligdagens gøremål, men samtidig have din baby tæt på dig. Det kan samtidig være en god og nem løsning, hvis du skal ud at handle, men ikke lige gider pakke både barnevogn og diverse udstyr sammen. Fra Baby Tula finder du ergonomiske bæreseler i flotte designs, der sikrer, at barn og forælder til kan være tætte på hinanden hele dagen. Vælg derfor din favorit her på siden i dag og glæd dig til at valse rundt både ude og inde med din baby hængende på brystet.

 

Vælg ergonomiske designs

Det kan godt være, din baby som spæd ikke er særligt stor eller vejer ret meget. Men når du skal gå rundt med dit barn i favnen mange timer hver dag, så begynder det altså at føles lidt tungt. Derfor kan en bæresele fra Tula være en rigtig god ide, for her er det din ryg, der taget hele slæbet, i stedet for dine arme. Dog gælder det her om at vælge en ergonomisk bæresele, der kan justeres således, at den passer lige præcis til dig og din krop. Køb den perfekte Tula-bæresele hjem fra os.