Trybike hos BabySam

Det hollandske Trybike har gjort sig til eksperter, når det kommer til produktion af løbecykler. Cyklerne er designet til at kunne følge barnet fra det er kun 15 måneder og helt op til 6-års alderen, og det er den perfekte måde for dit barn at lære at cykle på. De fleste børn er nemlig først klar til klassiske tohjulede cykler omkring 5 år, men indtil da kan de øve sig på en smart løbecykel fra Trybike.

 

Hos BabySam kan du vælge imellem et bredt udvalg af løbecykler. Cyklerne er fremstillet med enten 2 eller 3 hjul alt efter, hvor meget støtte dit barn har brug for. Alle cykler er udstyret med nogle brede dæk, der sikrer et solidt greb på vejen og ikke skrider ud. De brune håndtag og sadler resulterer i et sødt retrolook, og det er derfor ikke så sært, at Trybike i 2018 vandt en Baby Innovation Award. Cyklerne fås i farver, der tiltaler både drenge og piger, og mangler du en hjelm, kan du også finde det her fra Trybike. Selvom der sjældent kommer særlig meget fart på en løbecykel, så er det aldrig til at vide, hvornår junior tager et styrt med hovedet først. Derfor er en hjelm absolut nødvendig.

 

Med en løbecykel kan dit barn ikke kun tage de første spæde skridt imod at lære at cykle – det er også en fantastisk måde for barnet at styrke sine motoriske evner generelt. Derudover bliver balancen også udfordret, det giver motion, og så kan det faktisk også styrke dit barns selvtillid, når barnet får succes med at styre cyklen.

 

Lad dit barn løbe afsted med Trybike

Er der en fødselsdag lige rundt om hjørnet, eller nærmer julen sig, så overvej om gaven i år skal være en sjov løbecykel fra Trybike. Så er der garanti for glæde og begejstring. Har du brug for at se nærmere på hele vores udvalg af løbecykler, så se dem her. Her finder du også flere andre brands og mange søde designs. Ud over løbecykler har vi selvfølgelig også alverdens andet legetøj til børn, samt udstyr, vogne, tøj, møbler mm. Hos BabySam forsøger vi altid at sende dine varer afsted i løbet af få hverdage, og fragten følger altid med til skarpe priser. Tøv derfor ikke med at bestille, men klik dit barns nye løbecykel hjem fra Trybike i dag.