Trigger-Støvler er ideelle for dine børn

Børn leger tit udenfor og er ikke på samme måde så vejrforskrækket, som vi voksne kan være. Derfor er det vigtigt med godt fodtøj, hvis vejret er knap så tør og solrigt. Derfor er vi her hos BabySam stolte af at have brandet Trigger en del af vores sortiment. De udvikler støvler, som er fleksible, lette og utrolig komfortable at have på. Vi har et stort udvalg af brandets termostøvler til børn i alle aldre og i mange nuancer.

 

Trigger sko er klart det mest fornuftige og ideelle valg, når det kommer til at skulle købe fodtøj til børn. Især deres termostøvler er udsøgte. Deres er pasform er velsiddende, så børns fødder sidder ordentlig fast, de ”svupper” ikke eller man får ikke vabler eller gnavsår. De er også utrolig varme på grund af deres termofunktion, som de er udstyret med. De kan holde børns fødder varme, selv hvis temperaturen er ned på -30 grader. De er derfor perfekte til de danske vintre eller hvis man skal på skiferie.

 

Hos Trigger kommer børnenes komfort i første række og det skinner igennem i deres støvlers funktionalitet. Støvlernes komfort gør det muligt for børn at lege udenfor i timevis uden at få ømme fødder eller miste deres bevægefrihed.

 

Høj kvalitet og nem vedligeholdelse

Kvaliteten er uden tvivl fornem og høj ved Triggers støvler. De er alle sammen lavet af PVC, som er en fantastisk form for termoplast. Sålen er desuden lavet af seks lag, hvilket holder støvlerne varme og gør dem stærkt stødabsorbering. Indvendigt er støvlerne foret med blødt og lækkert bomuld og støvlerne er desuden produceret uden syning, hvilket gør dem 100% vandtætte. Støvlerne er endda udstyret med reflekser, så dit barn nemmere kan ses i mærket.

 

Ligesom så mange andre sko så skal Triggers støvler også vedligeholdelse, hvis du vil sikre dig, at dine børn kan bruge dem i længere tid og stadig bibeholde deres flotte design. Støvlerne er en udtagelig indlægssål, som nemt kan vaskes ved de 30 grader, og endda selve støvlen tager ingen skade af at blive smidt i vaskemaskinen. Vi anbefaler dog, at du bruger en vaskepose, når du endelig skal, og ikke gør det for tit, da vaskemaskinen slider på støvlerne.

 

Tjek vores udvalg af Trigger-sko og find dit barn næste fodtøj! Du vil garanti finde dem i en farve, som falder i dit barns smag og kan give dem varme og tørre fødder i mange timers af udendørs leg og aktiviteter.