Overtøj af høj kvalitet fra Ticket to Heaven

Hos BabySam har vi et stort udvalg af de mange forskellige produkter fra Ticket to Heaven, så du kan klæde dit barn godt på uanset om det er sommer eller vinter. Så tag et kig på vores udvalg og find det overtøj, som er det helt rigtige til dit barn. Vi er sikre på, at dit barn vil komme til at elske de farverige produkter fra Ticket to Heaven.

 

Stort udvalg af overtøj til de kolde og regnfulde vintermåneder

Når det bliver efterår og kulden igen begynder at snige sig ind på os, er det vigtigt at få pakket dine børn godt ind i det rigtige overtøj, så de kan holde varmen uanset vejret. Noget af det, der kendetegner det skønne overtøj fra Ticket to Heaven, er de fine farver og sjove mønstre og detaljer, som dine børn helt sikkert vil elske at have på. Her hos BabySam finder du et stort udvalg af mange forskellige flyverdragter til både piger og drenge fra Ticket to Heaven. Med en flyverdragt fra Ticket to Heaven, kan du være sikker på, at dit barn kan holde varmen, uanset hvor koldt det er. For Ticket to Heaven er kvalitet og komfort hovedfokus, når de skaber overtøj, og derfor kan du være sikker på, at overtøjet nemt kan holde til at blive udsat for mange forskellige strabadser uanset om det er regnvejr, mudder eller noget helt tredje. Ud over den rigtige flyverdragt kan du også finde regntøj til de våde dage, hvor dine børn gerne vil ud og hoppe i vandpytter, og så kan du også finde lækre og lune huer og handsker, som holder hoved og hænder varme, når der skal leges i sandkassen.

 

Let overtøj til de lune sommermåneder

Men det er ikke kun til den kolde vinter, at du kan finde overtøj fra Ticket to Heaven. De har også en masse smarte jakker til varmere måneder, hvor der ikke er brug for så meget for. Hvis det er blevet tid til, at dit barn skal starte i skole kan du også finde praktiske skoletasker i et smart design. Når du har styr på overtøjet skal der selvfølgelig også noget indenunder. Tag et kig på vores udvalg af kjoler og nederdele eller bukser, så alt er på plads til første dag i børnehaven eller skolen.