Teddykompaniet hos BabySam

Her på siden finder du et stort udvalg af forskellige bamser, sutteklude og rangler, og her er alt lige fra kaniner og katte til enhjørninge og dinosaurer. Det er altså muligt at finde lige præcis den bamse eller sutteklud, som du bare ved, dit barn vil elske. En bamse er en god tryghed for mange børn, især hvad søvnen angår, og når dit barn først har knyttet sig til bamsen, så skal den med overalt.

 

Familieejet virksomhed

For over 25 år siden blev Teddykompaniet til i Båstad i Sverige. Det er en familieejet virksomhed, med en forkærlighed for søde og bløde bamser, og der gik ikke lang tid fra de præsenterede deres første produkter til de blev solgt ud til flere lande i både Europa, Afrika og endda helt til New Zealand. Teddykompaniet har fokus på at tage ansvar for miljøet, når de producerer deres produkter, og de udvælger nøje materialer af højeste kvalitet. Alle deres produkter er desuden testet for at overholde alle sikkerhedsstandarder, og det betyder blandt andet, at alle små dele ikke bare kan rives løs og være til fare for dit barn. Derudover er materialerne brandsikre og fri for sundhedsskadelige stoffer. Teddykompaniet designer og producerer de blødeste tøjdyr og dukker til dit barn i mange forskellige former og udgaver. Se blot nærmere her på siden og forelsk dig i den ene søde bamse efter den anden.

 

Vælg en bamse her fra siden

Køb en bamse fra Teddykompaniet og overrask dit barn med det sødeste tøjdyr, eller giv det som en gave til din veninde, der venter barn. Mangler du andre ting til dit barn, så kan du fx også se nærmere på et væld af rangler, som dit barn kan tygge løs på og blive beroliget med. Men BabySam har også mange andre spændende varer. Vi har nemlig alt i udstyr, vogne, møbler, tøj og så videre, og du kan derfor købe alt det, du mangler her hos os. Desuden får du altid en masse fordele med, når du køber her hos os, heriblandt 365 dages returret på alle dine købte varer og levering i løbet af kun 1-3 hverdage. Vi tager altid hensyn til miljøet og forsøger at tænke bæredygtigt, så hvis du går op i økologi, så kan du finde flere forskellige brands her hos os, som opfylder dine behov for netop dette.