Soft Gallery

Bag det danske brand Soft Gallery står to passionerede kvinder, der siden 2007 har produceret og designet børnetøj. Hoveddesigneren Tine Holt Møller samarbejder hver sæson med både lokale og internationale kunstnere. De konverterer unikke sæsonbetonede temaer til print og håndbroderier, der bringer liv til det bløde lærred og giver hver kollektion et organisk flow med nye smukke impulser og variationer. Ved at samarbejde med kunstnere forsøger Soft Gallery at bringe kunsten i øjenhøjde med børn og viderebringe fantastiske og inspirerende historier. Tøjet er luksuriøst og moderne med en ekstra kunstnerisk twist. Soft Gallery lægger stor vægt på materialer af høj kvalitet og komfortable silhuetter. Deres designs er ærlige, tidløse og personlige. Med skønne styles fra Soft Gallery er det nemt at klæde både piger og drenge på, og de lækre materialer tilbyder masser af bevægelsesfrihed. Kast dig derfor over udvalget her på siden i dag. Du vil helt sikkert ikke fortryde det.

 

Soft Gallery hos BabySam

Har du små børn, så ved du også, hvor vigtigt det er med en god pusletaske, når du er på farten med dit barn. Fra Soft Gallery kan du finde de lækreste pusletasker, der kan rumme alt det, du har brug for at have med. Samtidig kan du købe pusleunderlag og stofbleer, der matcher tasken. Så bliver det ikke meget bedre. Uanset hvad du har brug for fra Soft Gallery, så kan du regne med at få fingrene i nogle enestående produkter af høj kvalitet, der kan følge dig og dit barn i årevis.

 

Køb eksklusivt børnetøj her

Leder du efter nyt tøj til junior i en eksklusiv kvalitet, så er du kommet til det helt rette sted. Ikke nok med Soft Gallery, så kan du også dykke ned i vores mange andre brands. Her finder du hundredvis af mærker, der helt sikkert vil leve op til dine forventninger omkring kvalitet, design og ikke mindst priser. Vi har nemlig noget for enhver smag og pengepung, og derfor er det altid nemt at handle hos os. Bestiller du her i vores webshop, så kan du altid regne med levering i løbet af få hverdage. Du er naturligvis også altid velkommen i vores fysiske butikker, hvis du har brug for at se nærmere på vores varer, inden du bestiller.