SNURK | Sødt og anderledes sengetøj til børn

Og når dit barn lægger sig til at sove i SNURK sengesæt, så bliver han eller hun pludselig en del af eventyret, til stor begejstring for både piger og drenge – og ikke nok med det, så vil du som forælder også mærke et smil på læben over de mange humoristiske designs. Ud over sjove karakterer, så kan du selvfølgelig også købe sengetøj uden motiver, hvis dit barn eventuelt hellere vil have blomsterprint, et strikket look eller noget helt tredje. For at sikre, at sengetøjet holder sig pænt og lækkert længst muligt, så bør du ikke vaske sengetøj fra SNURK på mere end 40 grader.

 

Historien bag

Bag SNURK står det hollandske ægtepar Erik van Loo og Peggy van Neer, der igennem simple ideer til dynebetræk i dag er blevet et verdensomspændende brand med i salg i mere end 500 butikker. SNURK har eksisteret siden 2007, og det hele begyndte som et velgørenhedsprojekt for unge hjemløse. Alle designs til brandet bliver til i Portugal, hvor dedikerede og passionerede genier brænder for det, de laver. De forskellige designs er igennem tiden blevet præsenteret i diverse blogs, og store aviser som New York Times og British Telegraph har vist stor interesse for brandet. Alle produkter fra SNURK er lavet i lækre, simple designs med et sjovt element. En ting er helt sikkert - SNURKs børnekollektion er markant anderledes end alt det andet, du ser på ​​markedet, og det er blandt andet en af de ting, der gør brandet så succesfuldt.

 

Dit barn fortjener en god nattesøvn

For alle børn gælder det, at en god nattesøvn er yderst vigtig for både den fysiske og mentale udvikling. Og til en god nats søvn er der flere faktorer, der spiller ind, heriblandt sengetøjet. Gode kvalitetsmaterialer er vigtige, og med sengetøjet fra SNURK får du hele pakken samtidig med, at dit barn vil synes det er super sjovt at hoppe under dynen. Vil du gerne se lidt nærmere på dine muligheder, inden du bestiller sengetøj hjem her fra siden, så kan du se nærmere på andre enestående brands såsom Vanilla, Müsli og Manostiles. Hvad end du falder for, så kan du altid regne med at modtage dine varer fra os i løbet af kun 1-3 hverdage.