Small Rags

Mærket er en del af Utoft Kids Group, der kontinuerligt stræber efter at producere tøj til dit barn af stor værdi for både dig og barnet. Her er det kvalitet og komfort, der er nøgleordene, og igennem Small Rags har de skabt et brand, der har mange unisex-styles, som altså kan bæres af begge køn. Produkterne fra Small Rags har et afslappet og casual look, hvor selveste ”Mr. Rags” ofte optræder som en del af designet.

 

Small Rags hos BabySam

Her på siden går vi meget op i at kunne præsentere vores kunder et varieret udvalg af produkter og brands. Derfor er vi meget stolte af at have Small Rags som en del af udvalget. De skiller sig nemlig ud fra mange andre mærker ved at være mere kønsneutrale. Du kan sagtens finde lyserødt og blåt tøj i deres udvalg, men rigtig mange af deres varer kan bæres af både piger og drenge, der blot ønsker et sejt outfit og som ikke er bange for at skille sig lidt ud. Hos BabySam kan du købe både leggings, bodystockings, kjoler, sweatshirts og flere andre spændende sager. Du finder kun bløde og behagelige materialer herfra, og du kan klæde dit barn på til enhver årstid og begivenhed. Måske går det op for dig, at dit barn mangler et par nye sko til det nye sæt tøj, og så er det heldigt, at vi hos BabySam også har et kæmpe stort udvalg af alle typer fodtøj. Så kan du kombinere med det perfekte par sandaler, støvler eller hvad end, du havde i tankerne til den lille.

 

Køb børnetøj her

Uanset om du leder efter nyt tøj, sko eller udstyr til dit barn, så går du sjældent galt i byen her i vores webshop. Vi har nemlig hundredvis af lækre varer fra nogle af markedets mest anerkendte brands, og der er rigtig mange gode grunde til, at du bør vælge os som din forhandler. Vidste du fx, at vi tilbyder prismatch på alle vores autostole og barnevogne? Eller at vi tilbyder hele 365 dages landsdækkende returret på alle vores produkter? Som om det ikke var nok, så får du også dine varer leveret lynhurtigt i løbet af kun 1-3 hverdage.