Børnetøj med sjove prints fra Småfolk

For de to nybagte forældre bag det danske mærke Småfolk, startede det hele tilbage i 2004, da de lige havde overtaget et sommerhus tæt på skov og strand. Mens de stod på vejen og betragtede deres nye hus, kom deres genbo gående. Han kiggede ned i barnevognen, hvor lille Thore på fire måneder lå og sagde ”hvor er det dejligt, at der er kommet småfolk til egnen.” Et år senere lancerede de den første kollektion fra Småfolk. Siden er det gået støt fremad for det danske børnetøjsmærke, og i dag er det nok de fleste forældre der genkender de fine og sjove prints og motiver, der pryder tøjet fra Småfolk. Især tøjet med deres klassiske æblelogo findes i rigtig mange børnegarderober landet over. Og det er der selvfølgelig en grund til. Derfor er vi også glade for at forhandle et stort udvalg af tøj til drenge og piger fra Småfolk.

 

Ud over de populære og stilrene designs, så er tøjet fra Småfolk også lavet af den bedste kvalitet, så dine børn har god bevægelsesfrihed, når de har Småfolk tøj på. Hos Småfolk er 85 procent af deres kollektion og næsten 100 procent af deres babykollektion Oekotex certificeret, så du kan købe tøjet med god samvittighed. Og så er tøjet designet, så det passer sammen fra kollektion til kollektion. På den måde kan du nemt blande tøj fra forskellige kollektioner og måske lade det gå i arv til lillebror eller lillesøster.

 

Tøj med plads til børns fantasi

Tøjet fra Småfolk er altid fyldt med sjove prints og mønstre som traktorer, pandaer og citroner. Og som de selv fortæller det hos Småfolk, så er noget af det, de hører fra forældre, at netop en t-shirt eller kjole er blevet en favorit, fordi børnene kan skabe deres helt egne historier ud fra tøjet. Og det er da noget helt særligt. Med tøj fra Småfolk kan du klæde dine børn på i bløde bukser, bluser, nederdele og kjoler med fine prints og mønstre, som helt sikkert vil blive dit barns favoritter. Så tag et kig på vores store udvalg af Småfolk tøj her på siden og find det helt rigtige sæt tøj til dit barn. Hvis du leder efter et helt sæt tøj, så tag også et kig på vores udvalg af bløde og lune hjemmesko og smart overtøj. Så er du sikker på, at dit barn kommer til at være klædt godt på i de kolde vintermåneder, hvor det både er vigtigt at holde varmen udenfor og indenfor.