Semper

Et sted imellem 1960 og 1990 sker der store forandringer for Semper, der begynder at inkludere både kakaodrik, skimmelost og alt derimellem i deres produkter af børnemad. En glutenfri serie bliver herefter også hurtigt sendt ud i butikkerne. I dag fokuserer brandet på at være førende inden for børnemad, nutrition og glutenfri produkter, og de sælger først og fremmest til lande i Norden. Semper stræber konstant efter at udvikle og forbedre deres produkter, og hermed hviler de aldrig på laurbærrene. Visionen er klar; de ønsker at skabe mad med omtanke, med tryghed fra første bid, skabe gode madvaner fra begyndelsen, og alt sammen helt uden hokus pokus.

 

Semper hos BabySam

Hos BabySam kan du finde et flot udvalg af babymad fra det anerkendte Semper. Men inden du bliver alt for begejstret og forsøger at lægge varerne i kurven, så vær opmærksom på, at du kun kan købe babymad fra Semper i vores fysiske butikker. Her på siden præsenterer vi dig blot for de forskellige muligheder, så du kan blive lidt klogere på brandet. Vi tilbyder både modermælkserstatning samt diverse former for grød og smoothies. Meget af maden er lavet i smarte og praktiske emballager, der er nemme at have med på farten, og som du ligeledes nemt kan stikke i hænderne på dit barn, imens han eller hun sidder i barnevognen og lige har brug for en snack. Både grød og smoothies kommer i forskellige smagsvariationer, men konsistensen er altid blød og nem at indtage. Grøden kan spises både varm og kold. Har du derfor brug for nogle gode og sunde snacks, som du kan have med i tasken til dit barn, når I er ude at trille med barnevognen, så er Semper altid en god ide.

 

Køb sund og nærende babymad fra Semper

Der er ingen tvivl om, at du med mad fra Semper tilbyder dit barn næringsrige produkter af høj kvalitet. Semper arbejder desuden for at værne om miljøet og stræber altid efter at skabe bæredygtige produkter. Er det derfor et område, som betyder noget for dig, så kan du slå to fluer med et smæk ved at købe mad fra Semper. Glem ikke, at vi også har en masse andre spændende varer til spisetiden med dit barn. Køb fx hagesmække, sutteflasker og service – alt sammen fra gode kvalitetsbrands og i flotte designs. Duk op i en af vores fysiske butikker og se hele vores udvalg af mad fra Semper. Vi glæder os til at byde dig velkommen.