Verden er i dine hænder med Schleich

Med Schleichs fantastiske udvalg af legetøj var vi nødt til have dem i vores sortiment her hos BabySam. Med deres fantastiske og realistiske dyretemaer såsom Farm World og Wolf Life er behovet for leg med dinosaurer og heste dækket. Du kan finde legetøj til børn mellem 3 og 8 år og noget til børn mellem 5 og 12 år. Deres legetøj giver anledning til fantasi og opdagelser af mystiske verdener. De har desuden også licenserede produkter fra populære film og TV bare lige for at afrunde deres fantastiske udvalg, som også kan være en fryd for voksne fans og samlere.

 

Når man producerer legetøj, er det vigtigt at have pålagt sig mål for succes. Schleichs mål er at give børn spændende, pædagogisk og værdifulde legekoncepter, som stimulerer fantasien og udvikler deres motorik, intelligens og hjerne.

 

Du kan købe figurer fra velkendte brands såsom Smølferne, Bien Maja, DC Comics, Peanuts og mange flere endnu. Du vil med garanti finde en figur, som dit barn vil holde af eller som du selv vil blive nostalgisk omkring.

 

Vi kan forsikre dig, at med Schleich er dit barns fremtidig leg og læring sikret. Schleich kontrollerer deres designs, materialer og sikkerhed med den største omhu og med strenge krav. De bestræber på at designe smukke produkter af høj kvalitet, der begejstrer børn og samlere og giver masser af timers sjov, leg og underholdning. Når de udvælger deres figurer, tager de særligt hensyn til personligheder og udstrålinger for at sikre, at de sender det rette budskab til dine børn.

 

Kvaliteten er sikret med Schleich

Lige siden deres grundlæggelse har Schleich værdsat og bestræbt sig på, at legetøjssikkerheden er af de højeste i forhold til kvalitetsstandarder. De opfylder desuden deres egne nationale, men også de internationale legetøjskrav, så dit barn kan ende op med det mest sikre legetøj.

Schleich anvender råmaterialer, som er totalt sikre, kontrolleret og godkendt. Dette gør de gennem regelmæssige strenge og uafhængige testlaboratorier. Alle af deres partnere og leverandører er underlagt streng kontrol, som deres egen afdeling står for. De tjekker løbende om deres produkter overholder alle påkrævet krav og mere til. Først når et produkt opfylder deres egne krav, men også alle juridiske krav, standarder og retningslinjer, så kan de blive sendt til produktion og derefter ud til jer kunder. Desuden lægger de også særlig vægt på fair og socialt acceptable arbejdsforhold, hvilket de selvfølgelig også kontrollerer regelmæssigt.

Er du i tvivl omkring Schleichs sikkerhed eller om dine børne kan lege med deres produkter? Du er mere end velkommen til at kontakte os på vores kundeservice eller møde op i en af vores mange butikker fordelt rundt i landet.