Hvorfor RoomMates?

Wall-stickers er i dag blevet til kæmpe hit – både blandt voksne og børn. Her på sitet kan du primært finde de mere farverige og velkendte ansigter af karakterer til børn. Vi har et stort udvalg af wall-stickers til både drenge og piger, som kan være med til at pryde deres værelser. De er superlette at klistre på væggen og på rekordtid har du skabt et vidunderligt ”vægmaleri” blot med nogle klistermærker.

 

Det er faktisk ganske enkelt. Igennem et barns opvækst hopper man på mange diller og trends i løbet af årene. Med RoomMates kan du let skabe et nyt værelse blot ved at klister af og på. Dine børn kan derfor hurtig skifte mening i forhold prinsesser, pirater eller andre populære karakterer. Det vil derfor ikke kræve så meget af dig at skulle opfylde deres ønske om en prinsesse på væggen eller lignende. Glæd dine børn med væg med Elsa eller Anna fra Frost eller med piraten Jake fra Jake og Piraterne fra Ønskeøen!

 

Hvad der gør RoomMates så speciel, er, at deres første prioritet er kvalitet. I fortjener det bedste og derfor dedikerer de deres tid og produktion, så I kan få de bedste og største udvalg af wall-stickers, så du med garanti vil finde noget til dine børn eller dit hjem. Deres produkter gennemgår faste og strenge test, som skal sikre dig høje sikkerhedsstandarder og længeværende brug af dem. Med en særlig ”peel and stick”-teknologi er RoomMates stickers unikke. De kan sagtens klistres på og af flere gange og derfor bruges og genbruges til forskellige værelser og lejligheder. RoomMates forsøger også at holde priserne i bund, så du kan nyde dem uanset hvad.

 

RoomMates mener selv, at deres fantastiske produkter skyldes deres fantastiske team af ansatte. RoomMates har hovedkvarter i York, Pennsylvanien, hvor deres ansatte er utrolig hårdtarbejdende, energiske og passioneret omkring det de laver.

 

RoomMates foretager sig mere end bare wallstickers!

Udover deres stolte og fantastiske sortiment af vægdekorationer er RoomMates også officielle støtter af the Toy Bank, som et velkendt formål af Toy Industry Foundation (TIF). The Toy Bank giver en hånd ud til børn, som har haft en svær start på livet. Det kan være voldelige relationer, familiemedlemmer som er udstationeret og hårde skilsmisser. De forsøger at gøre deres bidrag til hårdtramte børn, som egentlig ikke burde opleve dette endnu, men have tid til sjov og leg. Ved at købe RoomMates produkter støtter du også disse unges skæbner og gør tilværelsen lettere og mere tåleligt for dem.