En aktiv barndom er en glad barndom med Reima

Når det kommer til leg er det vigtig med bevægefrihed. Man skal ikke føle sig hæmmet af det tøj, man har på, og det mener vi hos BabySam, at Reima omfavner til perfektion. De ved, at selvom børn skal beskyttes mod det barske, så skal der også være plads til leg og bevægelse. For børn handler leg jo om glæden ved bevægelse, uanset om det er indendørs eller udendørs. 

 

Hos Reima handler om det om glæden ved bevægelsen. Så simpelt. Man kan mærke, hvordan de har dedikeret deres kollektioner til børn i alle aldre i hele verden. De bestræber sig på, at ethvert barn skal vokse op med samme glæde, som de har.

 

Deres jakker er lavet af let materiale, som er slidstærk og giver muligheden for bevægelse. De er desuden også vindtætte og vandafvisende og kan dermed beskytte mod alt, hvad det danske vejr skulle byde. Det smarte ved en Reimas regnjakker er, hvordan de let kan pakkes helt sammen, så de ikke er større end deres egen lomme – bogstaveligtalt – hvilket gør dem utrolig praktisk, hvis man skal på tur i det fri og i den danske overgangsperiode som forår og efterår.

 

Kvaliteten ved deres dunjakke og dunflyverdragter er ligeledes i særklasse. De er fremstillet af åndbart materiale og klarer både vand, vind og smuds, hvilket gør dem perfekte til de frostkolde vinterdage. Nogen af modellerne til piger er udstyret med en elastisk opstramning ved lænden, som en giver en form talje og giver jakken lidt ekstra stil og feminin.

 

Reima er med hele vejen

Udover overtøj så producerer Reima også en masse andet lækkert af beklædning og tilbehør. Du kan finde badetøj i form bikinier, badedragter og badebukser, de har solhatte, huer og elefanthuer, de har luffer og vanter samt badesko, vinterstøvler og futter. Du vil med garanti finde noget, som dit barn kan bruge og vil have glæde af.

 

Uanset om det er tøj til indendørs, udendørs eller midt imellem, så handler det om de små øjeblikke. Det er de små momenter, man husker tilbage på og der skal ikke handle om, hvordan mor glemte at give ordentligt tøj på, eller at man blev hundesyg. De aktive øjeblikke er vigtige for et barn.  De er med til at slippe glæden fri og slippe fantasien løs. Når dette bliver stimuleret tidligt, så vil resten af livet være som en leg, uanset hvilken dag på ugen det er, hvordan vejret kommer til at se ud eller hvilke udfordringer der vil være på ens vej.