RAP sko er kvalitetssko til børn

Arauto RAP, også i daglig tale kaldt for RAP, har været på det danske marked i mere end 30 år og er nogen af de bedste, når det kommer til kvalitetsbørnesko. Det er børnesko, som kan holde ud til at blive brugt og har god plads til tæerne. Skoene bliver lavet i Portugal og har været produceret der siden 1959 efter stolte og strenge håndværksmæssige traditioner. RAP sætter utrolig meget ære i deres fodtøj til børn og har fokus på, at dine børns fødder er i gode hænder.

 

Alle af RAPs børnesko er lavet af det lækreste materiale og kendetegnet ved deres brug af rågummisåler, ægte skind og uld. Skoene er fremstillet i både smalle og brede modeller, så de passer med garanti til alle børnefødder. De kommer ofte med flere justeringsmuligheder i form af spænder, velcro og snøre, så du kan spænde dem godt til om dit barns fødder.

 

Alle af RAPs børnesko er lavet af udelukkende økocertificeret materiale, som opfylder alle af EU's krav til miljøvenligt fodtøj. Der bliver kun benyttet vegetabilsk garvet og farvet skind, så alle af RAPs børnesko er fri for kemikalier, som kunne være skadeligt for dit barn.

 

Hver sæson producerer RAP nye børnesko, som passer til alle små drenge og piger. De kommer i alverdens farver og modeller og du kan finde sko til enhver lejlighed; leg, fest, udendørs. Lige hvad dine børn står og mangler, så giver RAP dine børn mulighed for løb, leg og en masse anden sjov.

 

Aktive børn bruger RAP

Sko burde ikke hæmmer børns leg eller bevægelse, sko burde hjælpe på vej og fremme denne nysgerrige og livlige leg, som alle børn besidder. Dette har RAP tænkt på i deres produktion af børnesko. Børn kan lide at løbe og udforske verden og her burde sko ikke være noget problem. Med RAP opfordrer du dine børn til at løbe og lege og dit barn vil heller ikke føle noget ubehag, når de gør det. Leg skal være sjov, ikke skabe ubehag eller blive ødelagt af ømme fødder.

 

Uanset om du står og mangler sandaler eller støvler, så vil du med garanti finde det, du står og mangler til dine børn. Skoene kommer i de skønneste farver, modeller og har små søde motiver og finurlige syninger, som gør at man ikke kan lade være med smile ved synet af dem.