Ramasjang Kluns hos BabySam

Ramasjang Kluns er til piger og drenge, der ikke er bange for at klæde sig cool på og skille sig ud fra de andre børn i skolen eller børnehaven. Selvom de mange friske farver måske giver indtryk af, at der er sket en masse kemiske processer med tøjet, så tager du helt fejl. Husk, at Ramasjang Kluns er lavet i økologiske materialer, og at der i alle processer så som farvning, strikning og syning er taget det strengeste hensyn til vores miljø.

 

Ramasjang Kluns er en del af By Green Cotton, der har eksisteret siden 1986. Green Cotton er en virksomhed, der udelukkende producerer økologiske produkter, ikke mindst økologisk bomuld, som navnet tydeligt antyder. Virksomheden er certificeret til GOTS, Øko Tex 100 og EU's miljømærke Blomsten, og alting er dermed fremstillet med hensyn til miljøet. Det er helt frit for skadelige kemikalier, hvilket bidrager til en sundere hverdag for både børn og voksne. Ramasjang Kluns er ligesom to andre brands en del af Green Cotton – og Ramasjang er oprindeligt et kendt børneprogram på DR. Dette brand henvender sig til piger og drenge, der elsker at være aktive og som ofte er vilde på legepladsen og kommer hjem med skidt og mudder over det hele. Her er knap så mange prinser og prinsesser, og det ses tydeligt i kollektionen her på siden.

 

 

Miljøvenligt eller ej – find det her

Vi er glade og stolte af at kunne kalde os eksperter i salg af babytøj, -ting og –udstyr, og det er nemlig også din garanti for, at du får fat i nogle gode kvalitetsprodukter. I en verden, hvor der hele tiden er øget fokus på økologi og bæredygtige løsninger, så synes vi det er vigtigt også at repræsentere det i vores udvalg af ting og sager her i vores onlineshop. Derfor finder du et væld af økologiske brands, der producerer deres produkter ud fra miljøvenlige og bæredygtige principper. Men miljøvenligt eller ej, så kan du finde det, du søger her hos os. Du får altid dine varer leveret i løbet af få hverdage.Yderligere tilbyder vi hele 365 dages returret, og du kan derfor nemt og hurtigt få byttet dine varer, hvis du har brug for en anden størrelse, eller helt har fortrudt.