Quilts of Denmark hos BabySam

Brandet har en klar vision om at være innovative på området, og med dette for øje har de formået at vinde adskillige priser som eksempelvis Innovationsprisen i 2007 og Årets Netværksvirksomhed i 2012. Men ikke nok med at være førende, hvad nytænkning angår, så har mærket også et stort fokus på at sikre, at alle produkter bliver produceret ud fra både etiske og miljømæssige standarder. Det vil sige, at alle produkter er baseret på bæredygtige principper og miljøvenlighed. Derudover går de også op i dyrevelfærd, og her bliver der heller aldrig indgået kompromiser.

 

Er du på jagt efter nogle lækre materialer til at lægge dit barn til at sove i, så går du altså ikke galt i byen her på siden. Her kan du nemlig finde forskellige dyner og puder til dit barn alt efter, hvad behovet er for. Vi har produkter i både premium- og exclusivekategorien, der passer til både baby og junior. Flere af produkterne er Øko tex-certificerede, så du kan lægge dit barn til at sove i en dyne, der er helt fri for sundhedsskadelige kemikalier og som er astma- og allergivenlige. Alle dyner og puder kan vaskes på 60 grader og tørretumbles. Når du har investeret i nogle gode materialer til dit barn, så er det nemlig vigtigt, at du vedligeholder dem. Så forlænger du levetiden på produktet og sikrer, at dit barn altid falder i søvn i rene produkter, der ikke indeholder støv og bakterier. Med dyner fra Quilts of Denmark kan du putte dit barn i de blødeste materialer, og dermed har du gjort dit til, at dit barn får en god og tryg nattesøvn.

 

Når baby sover godt, så sover du også godt

Som småbørnsforælder ved du alt om, hvor urolige nætterne ind imellem kan være. Nogle børn sover naturligvis bare bedre og mere end andre, men det kan der være flere forskellige årsager til. Derfor gælder det om at skabe de mest optimale rammer for barnet, og det gør du blandt andet ved at lægge dit barn til at sove i de bedst mulige materialer. Når du har købt lækre dyner og puder hjem til dit barn, så kan du efterfølgende kigge lidt på noget blødt sengetøj også. Det har vi nemlig også et stort og bredt udvalg af, så kast dig over de mange forskellige brands i dag.