Kyndigt litteratur fra Politikens Forlag

Det er ikke for sjovt, at vi har valgt at gøre Politikens Forlag til en del af vores sortiment med deres fantastiske udgivelser. Især deres faglitterære værker er yderst brugbare, når man kommer i den situation at skulle være forældre eller hvis man allerede er det. Man er aldrig for gammel til at tage viden til sig og viden er især relevant, når det kommer til graviditet, fødsel, børn og opvækst. Så mange spørgsmål kan hobe sig op og hvem spørger man.

 

Vi lever i en tid, hvor alle har en mening om alt og især den perfekte opdragelse bliver diskuteret, for findes den overhovedet? Uanset hvad kan man som gravid, førstegangsfødende eller nybagte forældre stå med en masse spørgsmål og tusindvis af råd, som alle modsiger hinanden. Hvad gør man?

 

Med faglitteratur fra Politikens Forlag kan du få hjælp til at besvare dine spørgsmål. Det kan være alt fra undfangelse, graviditet, fødsel, spædbarn, børn, opdragelse, opvækst eller hvad end falder dig ind i forhold til børn.

 

Man kan med stor sikkerhed sige, at vi i dag lever i kemiens tid. Vi propper vores mad med en masse stoffer og kemikalier, som kan påvirke vores graviditet og vores ufødte barns udvikling. På samme måde lever vi også i en tid, som aldrig har været mere besat af, hvad vi putter i munden af mad og næringsstoffer. Med høj faglighed har Politikens Forlag produceret bøger, som kan hjælpe dig med den rigtige kost, de optimale næringsstoffer og så meget andet, som kan give dit barn de bedste betingelser for at vokse sig stor og stærk og ikke mindst sund.

 

Nyttigt viden fra Politikens Forlag

Vidste du fx at med den rette kost, kan du nedsætte risikoen for, at dit barn blandt andet får adfærds- og indlæringsproblemer, ADHD, overvægt, allergier og en række andre af sundhedsmæssige problemer? Eller at du gennem næring kan nedsætte din egen risiko for at få svangerskabsforgiftning, diabetes, spontan abort, kejsersnit eller andre fødselskomplikationer? Det er måske ikke så tosset at købe en af Politikens Forlags bøger vedrørende emnet.

 

Du kan igennem Politikens Forlag få gennemrevideret og den nyeste viden i forhold til børn. Du kan få råd og praktiske oplysninger til, hvordan du plejer dit barns trivsel og opdragelse. Det kan være alt fra bilkørsel, spisning, søvn, vacciner og meget mere. Det er uden tvivl nyttigt viden fra Politikens Forlags side og noget enhver forældre burde vide og kende til.