Enkel form, uendelige muligheder, masser sjov

Vi hos BabySam finder Plus-Plus meget simple koncept utrolig fascinerende og givende for børn. Det stimulerer dem og man udvikler deres kreativitet og mulighed for at arbejde med hænderne. Med Plus-Plus har børn mulighed for at bygge lige hvad de har lyst og hvad de finder sjovt og spændende.

 

Plus-Plus er en dansk virksomhed, som blev grundlagt i 2009 og allerede i 2012 begynder de at komme på det internationale marked og i dag sælges Plus-Plus i mere end 30 lande verden over. Det er en fantastisk måde at udvikle børns fantasi og kreativitet og deres unikke design gør det endda muligt at bygge kurver og andet med rundinger – dit barn er altså ikke påtvunget til at lave kasse eller andre stive modeller.

 

De har et stort udvalg af produkter, som gør, at du kan bygge i de farver du ønsker og i den størrelse, som du ønsker det. Du kan endda få byggeinstruktioner og inspiration til dine egne konstruktioner på deres hjemmeside. Her kan man se Plus-Plus kreative og uendelige muligheder – her er der blandt andet blevet bygget slotte, drager, en karat med hest og fører og mange andre af fantastiske kreationer.

 

Umiddelbart findes deres produkter i flere størrelser og du kan både få basispakker og temapakker, som fx forestiller et fly, heste, biler og mange flere endnu. Du kan endda også købe i farverne som neon og pastel, så du vil med garanti kunne finde dit barns yndlingsfarve. Du kan endda købe underlag, så dine børns kreationer kan stå oprejst uden problemer og pryde deres børneværelse, indtil inspiration rammer dem igen. Hvis du er helt ny på Plus-Plus-konceptet, så frygt ej. Du kan købe basispakken, som indeholder alt det dit barn skal bruge for at komme i gang med at bygge, men også samtidig lære hvordan det kan ske mest optimal. Uanset hvad så tilmeld dig vores nyhedsbrev og være på forkant angående nye Plus-Plus-produkter. 

 

Anerkendt og certificeret

Plus-Plus muligheder gør, at de faktisk kan leges af alle og appellerer også til mange forskellige grupper. De har endda siden deres internationale lancering været vindere af diverse legetøjspriser rundt i verden blandt andet i Europa, Nordamerika og Asien.

 

Når er blevet til en verdensomspændende succes, kommer der også et ansvar. Derfor har Plus-Plus selvfølgelig også tilstræbt sig nogle certificeringer, som gør, at deres legetøj er børnevenlige og uden helbredsmæssige konsekvenser. De er blevet godkendt og testet indenfor de gængse legetøjsstandarder og foretager dem stadig løbende. De er endda 100% fri for Phthalater og PVC, som kan være hormonforstyrrende.