Gør hverdagen lettere med Pigeon

Hos Pigeon kan du købe alt fra sutteflasker med tilbehør til, ammeprodukter, plejeprodukter, sutter og bideringe samt alt til spisetid. Du vil uden tvivl finde noget fra Pigeons sortiment, som vil være med til at gøre din hverdag som forældre lettere og mere overskueligt.

 

Sutteflaskerne var klart Pigeons store gennembrud inden for babyverden og deres start på at blive en etableret virksomhed i forhold til babyprodukter. Sutteflaskerne er af en høj kvalitet med fokus for design, funktionalitet og innovation. Alle af deres standard glassutteflasker er uden motiver, som det bliver lettere at aflæse enhederne, og deres design har en karakteristisk firkantet form, som gør dem specielt velegnede til at blande modermælkserstatning og vælling. Pigeon producerer også en roterende flaskerenser, som gør det muligt at rense dine børns sutteflasker på den bedst mulige måde. De er formet, så de kan komme helt ned til kanten af flaskebunden og er lavet med et praktisk drejehåndtag, så man ikke skal dreje med håndleddet.

 

En anden succes fra Pigeon er deres brystpumpe i plast. Den fungerer som en stimulering af mælkeproduktionen og skal bruges efter amning. På den måde får du tømt det sidste mælk ud af brystet. Den fungerer ved at stimulere mælkekirtlerne og fremme derfor bedre mælkeproduktion, dog skal det udtømmende mælk ikke gives til barnet. Pigeons brystpumpe er utrolig let at vaske – den sagtens vaskes i hånden med et mildt opvaskemiddel og steriliseres ved kogning i omkring 5 minutter eller ved brug af en dampsterilisator.

 

Pigeons forskning og udvikling

Navnet Pigeon kommer fra det engelske ord for due, som også var fuglen, som prydede Pigeons logo i starten. I dag er Pigeons logo formet af to hjerter, som repræsenterer en baby beskyttet af sin mors kærlighed. Logoet repræsenterer det, som Pigeon ønsker at stå for og bestræber på at opnå. Deres mission går ud på at forene brugernes kærlighed med deres produkter og samtidig hjælpe forældre, mødre og babyer i hele verden.

 

For at kunne opnå deres mission bruger Pigeons hvert år mange penge på forskning og udvikling, så du kan ende ud med de bedste produkter. De gør det ved at studere børns udvikling, så man kan skabe de mest optimale og funktionelle produkter. Derudover bestræber de altid på at bruge de bedste materialer og ingredienser, så dit barn ender ud med det bedste både i sit brug og sundhed.