Phister & Philina

Siden 2004 har du kunne finde tøj og sko fra det danske Phister & Philina, der hører under Pure Kids. Under Pure Kids finder du også andre brands, og de sælger og udvikler desuden mærker som Kappa og NoNation til det meste af Nordeuropa. Designet er til nygerrige og kreative børn, der foretrækker lidt skøre og anderledes designs og som ikke er bange for at skille sig ud. Kast dig derfor over vores udvalg af tøj fra Phister & Philina her på siden, hvor du ofte finder nogle gode styles til fantastiske priser.

 

Phister & Philina hos BabySam

Er dit barn vild med sprælske farver, sjove mønstre og skøre prints, så er der god chance for succes med tøj her fra siden. Her er det tilladt at mikse og matche præcis, som man har lyst, for at opnå et helt unikt look, som dit barn vil elske. Phister & Philina finder ofte inspiration til deres designs i naturen, og det er derfor tit dyr og blomster, der dominerer looket. Hos BabySam kan du glæde dig over kjoler, bukser, bluser og flere andre styles fra det populære brand. Med tøj fra denne side kan dit barn blive klar til både en dag i institutionen, skolen eller til familiefødselsdagen, og uanset hvad anledningen er, så vil dit barn føle sig godt tilpas i tøj fra Phister & Philina.

 

Moderigtigt tøj til børn

Når du skal købe nyt tøj til dit barn, så er sikkert flere faktorer, du kigger efter. Tøjet skal være i en god og slidstærk kvalitet, der kan tåle et legesygt barn, og som ikke bliver grimt efter en masse vask. Derudover skal pasformen være god, så dit barn ikke føler sig generet i løbet af dagen. For de fleste gælder det dog også, at tøjet skal være smart og moderigtigt. Hos BabySam er det vigtigt for os at kunne tilbyde lidt af hvert både stilmæssigt og prismæssigt. Derfor finder du ud over Phister & Philina også andre gode brands såsom En Fant, Småfolk og Wheat, der alle tilbyder noget forskelligt til netop dit barn. Vi sætter stor pris på alle vores kunder, og derfor tilbyder vi altid lynhurtig levering i løbet af kun 1-3 hverdage, fri fragt til GLS eller PostNord pakkeshop ved køb for mere end 299 kr., samt 365 dages landsdækkende bytteservice. Skulle du have spørgsmål til vores varer eller købsbetingelser, så er du altid velkommen til at kontakte os på 70 11 30 10, hvor kompetente medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig igennem dit køb.