Innovative opfindelser til mennesker

Når det kommer til elektriske apparater, så er Phillips nogen af de bedste på markedet. Uden tvivl. Derfor kan BabySam med stolthed præsentere deres varer i sit sortiment. Deres lækre børneudstyr er ikke til at stå for, utrolig let anvendelige og med til at forbedre din hverdag. Vi har et stort udvalg af Phillips innovative produkter såsom sutteflasker, termometre, babyalarmer og alt muligt andet lækkert og smart! Du vil med garanti finde noget, som du ikke kan lade være med at købe!

 

Kom gerne ned i en vores BabySam-butikker fordelt rundt i landet og tjek vores store sortiment af Phillip-produkter ud. På den måde kan du se dem i virkeligheden og vurderer deres design, funktion og materiale. Vores ansatte vil med garanti hjælpe dig på vej til et godt køb!

 

Phillips skaber produkter, som faktisk har betydning for os mennesker og vores travle hverdag. Siden Phillips introduktion af lyspæren for mere end 120 år siden, har de udviklet deres sortiment markant. Der er i hvert fald sket mange teknologiske udviklinger og opfindelser siden. Men deres kerneværdier er de samme: innovation og mennesket i centrum.

 

Deres dedikation til mennesket er tydeligt i deres produkter. De forsøger gennem deres produkter at skabe en lettere hverdag for deres kunder og forbrugere rundt om i verden. For at kunne gøre dette, forsøger de virkelig at forstå menneskers behov og ønsker. Derfor har de nøje designet og produceret til dine børns brug og helbred. Dine børn fortjener den bedste start på livet og den bedste start på med livet begynder med Phillips.

 

Vidste du, at Phillips er den førende babyproducent anbefalet af mødre verden rundt? Dette kan umuligt komme som en overraskelse. Alle af deres baby-produkter er blevet nøje overvejet og designet, så de er kemivenlige, funktionelle og smarte for dit barns behov. Der findes ikke nogen guide til at være gode forældre, men der findes en god støttegruppe igennem Phillips og deres produkter.

 

En bedre verden

Selvom Phillips har bestræbt sig meget på at bringe innovation og mennesker sammen, så har de ikke glemt resten af verden. Bogstaveligtalt. De investerer i at udvikle grøn teknologi og grønne produkter. De forsøger så vidt som overhovedet muligt at reducere deres fodspor i naturen. De har et mål: de vil forsøge at være kulstofneutrale ved udgangen af 2020. Dette gør de blandt andet igennem grøn energi, reducering af spild og selvfølgelig genbrug. 

Shopper du jævnligt her på BabySam efter Phillips lækre produkter? Så få dig den totale købefrihed med det nye BabySam-kort! Du er kun et drømmekøb væk fra en lettere hverdag!