Relevans
1 produkter
Shop by
Nulstil
 • (1)
Lagerstatus
Nulstil
 • (1)
Mærke
Nulstil
 • (1)
Kategori
Nulstil
Viser 1 ud af 1 produkter
Vis alle
Relevans
 • Paw Patrol badebassin m/ 3 ringe
  Outlet
  Paw Patrol
  Paw Patrol badebassin m/ 3 ringe
  129,00 DKK
  Online
Side 1 ud af 1 | 1 ud af 1 produkter
1

Paw Patrol

Du kan nu købe karakterer i bamseformat her hos BabySam. Enhver som er fan er serien Paw Patrol fortjener at have en bamse af deres yndlingskarakter. Bamserne er som tro kopi af hundene i serien og materiale er af det lækreste plys og føles som at kramme en fløjbedækket ven.

Hver dag vil være som at blive redde af små og modige helte! Derfor gør dit køb i dag! Se vores handlingsbetingelser og hvordan din fremtidige bestillinge vil blive leveret. Du vil snart stå med Paw Patrol-produkt i dine hænder!

 

Hunde er mennesket bedste ven

Der er ingen tvivl om, at dette udsagn er rigtigt. Hunde har været mennesket trofaste kæledyr og det vil de fortsætte med at være, uanset hvilket format de kommer i. Dyr, TV eller bamse. De er trofaste og loyale til det sidste.

 

Vi har alle haft en bamse eller dukke, som gjorde barndommen lidt lettere og legende, så hvorfor kan denne bamse ikke være fra Paw Patrol? En bamse fra Paw Patrol kan være med til at gøre legene lidt sjovere. Med bamser fra Paw Patrol kan dit barn starte sin egne redningsmissioner eller genskabe missioner fra tv’et.

 

Bamser har det med at beskytte, hvilket Paw Patrol-serien også går ud på, så hvorfor ikke købe en Marshall eller Skye, som kan beskytte dit barn mod mørket eller monsteret under sengen. Som barn er det altid rart at have en følgesvend og med en Paw Patrol-bamse har du sikret en til dit barn.

 

Udover den traditionelle plysbamse kan du også købe bamser, som ligner de originale bamser, men de kan derimod også spille musik og lyse op. De vil gøre de ensomme nætter eller trivielle lege lidt sjovere. Med en Paw Patrol-bamse stimulerer du dit barns fantasi, som bringer dem ud på fantastiske eventyr og farefulde missioner, som alle vil være præget af samarbejde, venskab og mod.

 

Køb beskyttelsen med Paw Patrol

De redder alt fra bortløbende toge og strandede hvaler – ingen redningsmission er for store for de logrende skabninger og ingen bamse er for lille til de heltemodige missioner. Det er et løfte Paw Patrol kan give dig. Køb dit barns yndling hund og se hvordan timerne kan gå med sjov og leg. Hundene kommer alle sammen i det blødeste plys, er omkring de 14-30 cm høj og iført deres originale og farverige uniformer, som man kan se i tv-serien.

Du kan også samle på dem alle sammen – Marshall, Rubble, Chase, Skye, Rocky, Zuma og Ryder. Sammen med dit barn vil de alle 7 løse problemerne, fx om den forsvundne søster, det tabte vaskepulver eller den svære mission at falde i søvn, når man skal. Uanset hvilken hund du køber, så vil du have sikret en ven til dit barn, som de vil huske for evigt og når de er voksne og selv er forældre.