Papfar

Papfar producerer tre forskellige kollektioner til børn; en til piger, en til drenge og en basic. Hele basic-serien er fremstillet i 100% uld, der hverken kradser eller føles ru mod huden. Tværtimod er materialet meget let og utrolig komfortabelt. Uld er et yderst oplagt materiale til børn, da det selv regulerer både varme og kulde og derfor kan bruges året rundt.

 

Papfar hos BabySam

Her på siden kan du finde alle vores favoritter fra Papfar. Du finder tøj til både piger og drenge i mange forskellige farver og designs. Vi har shorts, kjoler, bukser, bodystockings og flere andre styles. Du kan altid kende Papfar på det lille blomster-/hjerteprint, der sidder på hvert et stykke tøj enten som en del af printet eller påsyet som et tag. Når du ser dette mærke, så ved du altså, at du har med kvalitetsmaterialer at gøre. Designet byder på en stor variation af farver, striber, prikker og søde prints, og det er derfor ikke svært at finde noget, du kan lide, uanset om du har et spædbarn eller en tumling. På trods af de nøje udvalgte og luksuriøse materialer, så finder du stadig tøj fra Papfar til rimelige priser, og alle børnefamilier kan derfor være med. Brandet lancerer flere kollektioner om året, så det gælder om hele tiden at holde et vågent øje her på siden, hvis du vil være sikker på at være opdateret på de aller nyeste styles.

 

Vælg med omhu

Når det kommer til din lille guldklump, så er det altså ikke helt ligegyldigt, hvad du køber hjem. Som forælder ønsker du sikkert kun det bedste for dit barn, og dette gælder også, når det kommer til valget af tøj, sko og andet tilbehør. Du ved selv, hvor vigtigt det er at være iklædt noget tøj, der er behageligt, og det samme gør sig gældende for dit barn. Vælg derfor nogle gode materialer, der sikrer optimale betingelser for dit barn. Med Papfar går du aldrig galt i byen, da de netop fokuserer på de bedste materialer fra naturen. Mangler du et par nye sko til at matche det nye tøj, så se vores udvalg af fodtøj til børn, inden du sender din bestilling afsted. Vil du gerne se og mærke produkterne inden du køber dem, så er du altid velkommen i vores fysiske butikker. Med over 30 butikker på landsplan har vi med garanti en butik i nærheden af dig.