Relevans
Shop by
Nulstil
 • (3)
Mærke
Nulstil
 • (3)
Pris
Nulstil
199,00
1.399,00
Viser 3 ud af 3 produkter
Vis alle
Relevans
 • Batteri til Padwico 850
  Padwico
  Batteri til Padwico 850
  199,00 DKK
  Online
 • Padwico 850
  Padwico
  Padwico 850
  1.399,00 DKK
  Online
 • Padwico Hvid
  Padwico
  Padwico Hvid
  1.399,00 DKK
  Online
Side 1 ud af 1 | 3 ud af 3 produkter
1

Ro i maven med teknologi, der fungerer

Fra det svenske Padwico finder du et udvalg af babyalarmer, der er kendte for at tilbyde produkter med en lavere stråling end den gennemsnitlige babyalarm. Alle alarmer fra Padwico har en rækkevidde på helt op imellem 500 og 800 meter, og alligevel er strålingen helt ned under 10 mW, hvilket er meget lavet sammenlignet med andre babyalarmer på markedet. Derudover er Padwico kendt for at designe produkter med en høj brugervenlighed. De er altså nemme at betjene, og så er de desuden så pålidelige, at Padwico er det første brand i verden til at skabe EU-godkendte babyalarmer. Yderligere har de adskillige gange vundet "bedst i test" i Sverige, og det er derfor ikke for sjov, at vi hos BabySam i høj grad kan anbefale babyalarmerne her på siden.

 

Padwico hos BabySam

Når det kommer til valg af babyalarm, så er det ikke helt ligegyldigt, hvilken du klikker hjem. Som forælder til småbørn forestiller du dig sikkert jævnligt mange skrækscenarier, og et af dem kunne være at overhøre et grædende barn, der lige er vågnet fra sin middagslur. Derfor er det utrolig vigtigt, at du altid kan stole på, at din babyalarm fungerer, som den skal, og at der ikke er støj eller forstyrrelser på linjen. Hos BabySam tilbyder vi nogle forskellige babyalarmer fra Padwico. Måske har du hørt om Padwico 850, der er en højteknologisk babyalarm i et toplækkert og digitalt design. Den er lille og praktisk, og viser temperaturen direkte på displayet, så du altid kan holde øje med, at dit barn ikke har det hverken for koldt eller for varmt. Derudover får du masser af andre smarte funktioner med, såsom alarmering ved lav strøm, vibrationer på forældreenheden, natlys på babyenheden samt en alarm, der selv søger, finder og skifter til den bedste kanal. Padwico er elsket af mange småbørnsforældre, og det er der altså mange gode grunde til. Køber du den her på siden, er du garanteret et godt kvalitetsprodukt, som vil komme både dig og dit barn til gode.

 

Har du brug for at se lidt nærmere på, hvad vi ellers tilbyder af babyalarmer, inden du beslutter os, så klik her. Vi har alarmer fra andre gode brands som eksempelvis CaPiDi og Philips Avent, så det gælder blot om at vælge den, der passer dig bedst i forhold til ønsker, behov og budget.