Nuna hos BabySam

På denne side finder du vores udvalg af produkter fra Nuna, hvilket blandt andet inkluderer den smarte skråstol "LEAF Curv", der er den perfekte hjælp, når du er alene med din baby og har brug for at have hænderne fri et kort øjeblik. Mange babyer finder ro i at blive vugget, og med et blødt skub fra dig vil stolen blidt vugge dit barn fra side til side i mere end 2 minutter. Dit barn vil elske det, og det vil du også, for så kan du bruge tiden på at lægge vasketøj sammen eller lave mad, alt imens dit barn stadig kan se dig, og du stadig kan snakke til ham eller hende. Denne skråstol egner sig til dit barn helt op til 6-måneders alderen, eller når dit barn begynder at kunne sidde selv uden støtte. Stolen er lavet i et lækkert Øko Tex-certificeret materiale, der sikrer, at din baby kun bliver udsat for naturlige materialer og altså ingen sundhedsskadelige kemikalier. Det økologiske bomuld er blødt og behageligt, og så er det aftageligt, hvilket gør det nemt for dig at rengøre og vaske stolen. Til stolen kan du med fordel købe en legetøjsbøjle, som vil underholde og stimulere dit barn.

 

Nuna er et hollandsk brand med rødder i Amsterdam. Mærket finder sin inspiration i dagligdagslivet med børn, hvilket betyder, at de hele tiden prøver at gøre den praktiske side af familielivet nemmere. Her har de fokus på at skabe funktionelle og æstetiske produkter via gennemtænkte løsninger og designs.

 

Med Nuna smelter funktionalitet og design sammen

I jagten på produkter til dit barn, så er det sikkert sjældent, at du går på kompromis. For din lille guldklump skal selvfølgelig have de bedste forudsætninger, og med Nuna er der ingen grund til bekymring. Her får du ikke kun velovervejede og lækre designs, men også funktionelle og praktiske produkter, der gør livet med en baby meget nemmere. At de brugte materialer så også samtidig er fri for kemikalier gør kun Nuna endnu mere eftertragtet. Hos BabySam finder du et hav af spændende brands, der alle hver især opfylder nogle forskellige behov og ønsker for dig som forælder.