Nova – til de teknologiske innovationer

Nova-batterierne er en del af en større virksomhed ved navn NOVA Energy Company, som forhandler med genopladelige batterier og batterisystemer. Deres produkter bliver brugt i elektroniske produkter så som computere, bærbare, smartphones, digitale kameraer og en masse andet lækkert elektronisk udstyr.

 

Selvfølgelig er Novas batterier en del af vores sortiment her på BabySams hjemmeside. Batterier kan bruges til ufattelig meget babyudstyr og -produkter og det er vigtigt altid at have nogen batterier liggende, men ikke hvilken helst. Det skal være Novas batterier.

 

Oprigtigt samarbejde, modig med innovation og stræb efter storhed er Novas motto. De forsøger at bestræbe sig på at give deres kunder de bedste produkter, men også den bedste service, hvilket skal ske hele tiden. Uden undtagelse. Nova er en de første kinesiske virksomheder, som er gået fra den traditionelle ”manuelle” produktion og er skiftet over til fuldt automatiske fremstillingsprocesser af batterier. De er bedre og hurtigere end deres konkurrenter, men deres produktion er også skånsomt for deres ansattes helbred.

 

Nova og deres ansatte har fire bestræbelse med deres produkter. De har en vision, som er med til at glæde andre mennesker med deres indsats. De har en mission om at gøre menneskeheden til en enhed, som skal føre til nye energirevolutioner, som er til gavn for vores samfund. De har deres kerneværdier i form af integritet, koncentration, effektivitet og målrettethed. Deres filosofi er bygget på teknologisk innovation, management innovation og marketing innovation, som skal være med til at skabe nyt og forbedret energi. Denne energi er med til at gøre deres batterier mere holdbare og hurtig genopladelige, så du kan bruge dem igen og igen og de vil hurtig være klar til brug efter en tur i opladerstikket.

 

Grundigt research giver bedre batterier

Alt af Novas teknologi bygges på nøje og grundigt research i samarbejde med diverse universiteter. Igennem deres research forsøger de at lave opdagelse på nye områder indenfor energi og strøm. Samtidig med at de forsøger at tage flere sociale ansvarligheder på sig og på den måde skabe flere fremtidige jobs.

 

Nu sidder du sikkert og er ret så nysgerrige omkring disse Nova-batterier. Det kan vi godt forstå. Se eller prøv dem i en af vores BabySam-butikker i nærheden af dig! Du skal jo vide, hvad du køber og hvad du får for pengene. Eller kontakt os på vores kundeservice. Dette kan både gøres via telefon eller pr mail. Hvis du derimod ønsker lidt ekstra og mere krævende, så kan du også book en times gratis rådgivning her på sitet. Her vil en af vores ansatte gøre deres bedste i at hjælpe dig på vej til det rette for dine børn og dine behov.