Funktionalitet og lette klapvogne

Her er der virkelig tænkt over funktionalitet, og brandet har samtidig fokus på at skabe letvægtsprodukter, der hverken fylder eller vejer særlig meget. Derudover får du et lækkert design, der er simpelt, men eksklusivt. Mutsy designer flere forskellige kollektioner af både barnevogne, klapvogne og kombivogne, og det er blot op til dig at vælge den vogn, der bedst matcher dine behov og ønsker.

 

 

Mutsy hos BabySam

Hos BabySam er vi glade for at kunne tilbyde et flot sortiment af vogne og tilbehør fra det populære Mutsy. Vi bestræber os altid på at kunne præsentere et meget blandet udvalg af produkter, så der er noget for enhver smag, ethvert behov og enhver pengepung. Mutsy henvender sig til dig, der ikke vil bruge en formue på en barnevogn, men som stadig gerne vil have et flot design og smarte funktionelle løsninger. Tag eksempelvis et nærmere kig på deres Nio duovogn, der er en letvægtsvogn i et robust design. Her kan barnet ligge indtil omkring 6 måneders alderen, hvorefter du laver vognen om til en klapvogn, som han eller hun efterfølgende kan sidde i i årevis. Til alle de forskellige vogne kan købes udstyr såsom parasoller, kopholdere, pusletasker og meget andet. Uanset hvad du vælger, så kan du stole på, at du får fingrene i nogle gode og holdbare produkter, som du vil have glæde af i lang tid.

 

 

Find den bedste vogn til dit barn

Her på siden finder du gode kvalitetsvogne fra Mutsy, men er du i tvivl om, hvorvidt det er den rette vogn for dig eller ej, så kan du heldigvis finde et stort udvalg af andre vogne fra anerkendte mærker som fx Stokke, Silver Cross og Bugaboo. Måske har du behov for en stor vogn, som dit barn kan sove i helt op til 3 års alderen, eller det kan være du får større glæde af en lille og praktisk vogn, som du nemmere kan komme rundt med. Hos BabySam er mulighederne mange, uanset hvilken funktion og hvilket design du foretrækker.