MOVE hos BabySam

MOVE er en del af det såkaldte MELTON Group, der er etableret tilbage i 1985. Brandet er dansk og sælger produkter til mange lande i både Europa, Amerika, Asien og Rusland. Ud over MOVE finder du også velkendte brands som Mikk-Line og PAPFAR, som også begge hører under MELTON Group. Uanset hvad, så kan du være sikker på, at produkterne herfra er produceret og designet helt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Derudover er mange af produkterne Øko Tex-certificerede for at sikre, at de ikke indeholder nogle sundhedsskadelige kemikalier. Der bliver endda lavet stikprøvekontroller, hvor produkterne bliver testet for at se, om de overholder kravene. Til sidst er det værd at nævne, at MOVE  har stor fokus på at sikre og forbedre menneskerettigheder, og derfor kan du være sikker på, at ingen lider overlast i produktionen af deres produkter.

 

 

Kvalitet og holdbarhed

Skind er utrolig holdbart og kan derfor ofte bruges i mere end én sæson. Derudover er der i høj grad tænkt over funktionaliteten, og det viser sig blandt andet ved valget af lukninger på skoene. De fleste sko har velcrolukning, hvilket gør det nemt for barnet at hoppe i og ud af skoene, og så er der heller ikke nogen snørebånd, som barnet kan falde i. Her finder du både sandaler, begyndersko, sneakers og ballerinaer i et væld af smukke farver og med søde detaljer, som ethvert barn vil elske. Uanset hvilke sko du vælger til dit barn fra MOVE, så kan du være sikker på at få fat i nogle gode kvalitetssko, der ikke kun er ergonomisk korrekte, men som også er i skønne designs.

 

 

Vælg det bedste fodtøj til din guldklump

Til de helt små størrelser er det bestemt ikke ligegyldigt, hvilket fodtøj vi putter dem i. Så længe de udvikler sig er det utrolig vigtigt med gode materialer, der sørger for korrekt og normal udvikling af de små fusser. Derfor kan det godt betale sig at investere i nogle gode sko og ikke bare vælge de første og de bedste (eller billigste). Med sko fra MOVE kan du med god samvittighed sende dit barn i institution velvidende, at han eller hun har et par gode, solide og behagelige sko på.  Mangler du en ny og matchende jakke til de nye sko, så find den her. Vi har alt det, du mangler til dit barn.