Moomin | Diverse tekstiler med de søde mumi'er

Det svenske Moomin er herhjemme nok bedre kendt som Mumitroldene, og hele historien og karaktererne bag er designet og tegnet af Tove Jansson tilbage i 1935. Her startede hun med at male, og det blev hurtigt herefter afløst af den ene Moomin børnebog efter den anden. Mindre end 10 år efter hun tegnede den første mumitrold, blev bøgerne solgt og udgivet i England. I 1959 blev tegneserien så til en tv-serie, der lynhurtig blev populær i de Nordiske lande, og som en årrække senere var solgt til mere end 60 lande. I dag bliver Mumitroldene stadig vist med succes, og som forælder kan du sikkert også selv huske de små søde trolde som Mumi, Mumimor, Mumrik, Lille My og så videre. I Finland findes der endda en temapark kaldt "Moomin World", hvor man blandt andet kan besøge det velkendte runde, blå mumihus. Derudover findes der flere udstillinger og museer, der hylder hele Moomins verden.

 

Med sengetøj her fra siden kan dit barn falde i søvn med sit yndlings mumimotiv, og med materialer i 100% bomuld, tilbyder du ikke kun dit barn de bedste betingelser, men værner samtidig om miljøet. Der er derfor flere gode grunde til at købe produkter fra Moomin her på siden. Begejstringen i dit barns øjne, når han eller hun ser de fine motiver, må i sig selv være en gevinst ud over det sædvanlige. Ud over sengetøj kan du også finde håndklæder, toilettasker og ponchoer her på siden, der alle kommer i fine farver, der vil passe perfekt til ethvert børneværelse.

 

En unik verden af Moomin

Der er ingen tvivl om, at hele mumitroldeverdenen er noget helt særligt, og de fleste børn bliver dybt opslugte af det unikke univers og de mange forskellige karakterer, der er helt deres egne. Snyd derfor ikke dit barn for de enestående produkter, du finder her hos BabySam. Ud over Moomin kan du også finde produkter fra Disney, LEGO og Ramasjang, der alle er kendte brands med millioner af fans verden over. Hvad end du har lyst til at forkæle dit barn med i dag, så kan du drage mange fordele af at købe det her hos os. Vi tilbyder ikke kun 365 dages landsdækkende bytteservice, men også lynhurtig levering og mulighed for levering til din nærmeste BabySam butik. Vi har alt det, du mangler til dit barn, så læn dig blot tilbage i sofaen i dag og udvælg dine favoritter.