Design på børnenes præmisser

Molos passion for børn minder utrolig meget om BabySams egen. Det er børnene, som kommer først. Vi er derfor utrolig beæret over at kunne have Molo som en del af vores udvalg. Vi har bukser, trøjer, kjoler, overtøj og så meget andet fra dette lækre brand. De sætter børnene i første række ligesom os og sådan burde det også være, når det kommer til børnetøj og -udstyr.

 

Design på børnenes præmisser er Molos filosofi – Design på børnenes præmisser. De bestræber efter at designe deres børnetøj på børnenes præmisser, i den forstand at alle børn skal have mulighed for at kunne udtrykke deres egen kreativitet og personlighed igennem det.

 

De mener også, at tøjet skal kunne bruges og gås i – ikke bare til specielle lejligheder og finere begivenheder. Nej, børnetøj skal kunne bruges i skolen, derhjemme, SFO’en og en masse andre steder, som kræver mulighed for bevægefrihed og leg. Med Molo kan dine børn have muligheden for at bevæge sig frit, udfolde sig og udforske verden for sjove mysterier og påfund. Tøj har det med at begrænse børns færden og nysgerrighed – Ikke med Molo.

 

Man kan tydelig fornemme dette glimt og charmefaktor, som Molos kollektioner og designs er storbruger af. Deres brug af stærke farver, sjove prints, spændende former og iøjnefaldende sammensætninger tiltaler børn og deres livlige fantasi. Især print er populære blandt børn. Et print er noget, børnene kan relatere sig til, hvilket forklarer populariteten, men også børns kærlighed til netop det design.

 

Vores børn fortjener Molo

Med deres store succes i forhold til børnetøj har Molo også følt et socialt ansvar for at sikre en bæredygtig fremtid. Derfor har Molo arbejdet på at implementere de 10 principper, UN’s Global Compact, er bygget op på. De 10 principper er hele grundlaget for Molo og alle af deres samarbejdspartnere og leverandører. De samarbejder desuden kun med leverandører, som er certificerede fx BSCI og/eller Oeko-Tex-certificeret og flere endnu. De besøger deres leverandører regelmæssigt og tjekker, tester og godkender, at deres produktionsfaciliteter lever op til Molos strenge krav og ønsker.