Sanser og motorikken udvikles med Misioo

I dagens Danmark kan det være svært at finde legetøj og underholdning, som er sjovt, lærerigt og gavnligt og som nødvendigvis ikke involverer en skærm. Derfor vidste vi her på BabySam, at vi bare måtte have Misioo i vores shop. Det er anden form for leg, hvor man tydelig kan mærke producenternes passion og kærlighed – ikke blot til produktet, men også til børn. Her på sitet kan du finde bassiner og bolde i alverdens størrelser, former og farver.

 

Misioos bolde og bassiner er det nye

Noget af det fede ved Misioos koncept er, at du selv kan være med til at bestemmer, hvilke farvekombinationer du ønsker i dit bassin. Du kan vælge neutrale farver som sort, hvid, perlemor, grå og sølv. Med sådan en neutrale farvepalet vil bassinet kunne passe ind i ethvert hjem uden at være et synsforstyrrende element. Du kan også gå fuldstændig amok med farverne, såsom blå, lyseblå, pink, lyserød, mintgrøn og lilla for at få en mere kulørt tilværelse.

 

Misioo er det moderne og stilsikre valg af legetøj lige nu. Det kan bruges af børn i alle aldre og der er endda også nogen kæledyr som nyder dem. Selv nyfødte kan lege i dem. Bassinet er lavet blødt naturskum, som gør det behageligt og bøjeligt at ligge og sidde i den, og både boldene og bassinet er CE-godkendt. Det er derfor sikkert for dine børn at lege med og i dem. Betrækket er lavet bomuld af høj kvalitet og kan let vaskes ved de 40 grader. Boldbassinet er derfor utrolig let at vedligeholde og rengøre, hvis uheld nu skulle ske.  

 

Fordelen ved at have et Misioo-bassin i sit hjem, er den fordelagtige effekt den har på små børns sanser. De kan sidde, røre, ligge, smage på selve boldene. Det gavner deres motorik og udvikling og vil senere kunne lære dem at holde og kaste med boldene. Med et bassin i det hjem inviterer du dine børn til leg, hygge og samvær.

 

Her på sitet er det muligt at købe pakkeløsninger; det vil sige, at du får bassin og bolde i et samlet køb. I en pakke vil der være enten en cirkulær (diameter 90) eller kvadratisk (90x90) bassin (højden kan dog variere) medfølgende 200 bolde i grå og hvid. For at få de farvede skal de købes separat.