Minymo

Minymo forsøger altid at følge trop med tidens trends og tendenser, og hver kollektion de præsenterer har et helt tydeligt tema. Brandet fører tre forskellige kollektioner, nemlig fashion, outerwear og basic. Du finder altså både tøj, der egner sig til en tur på legepladsen, til familiefødselsdagen og til en stille søndag derhjemme.

 

 

Minymo hos BabySam

Hos BabySam betyder det meget for os at kunne tilbyde børnetøj til enhver smag og økonomi. Derfor er vi stolte af at have Minymo som en del af udvalget. Her får du nemlig lækre kvalitetsvarer til rimelige priser. Vores udvalg byder på køredragter og andre former for overtøj, samt heldragter, langærmede t-shirts, kjoler, undertøj og mange andre ting. Designet er præget af især sarte farver, søde prints og mange forskellige mønstre. Vi har lidt af hvert fra alle deres tre kollektioner, det vil sige både tøj, der egner sig til udendørs brug og kan tåle lidt af hvert, men også modetøj og helt almindelige basic t-shirts og trøjer. Med tøj her fra siden kan du derfor klæde dit barn på til enhver form for begivenhed velvidende, at han eller hun er iklædt lækre materialer i fantastiske pasformer og farver, som dit barn vil elske at have på og sagtens kan bære en hel dag uden at føle ubehag.

 

Køb tøj og udstyr her hos os

Hvad end du leder efter af tøj og andre beklædningsgenstande til dit barn, så køb det her hos os. Vi tilbyder nemlig altid et stort og bredt udvalg af populære mærker, og du kan derfor altid være sikker på at få fat i varer af høj kvalitet samt massevis af unikke designs. Hvis du gerne vil se dig omkring inden du beslutter dig, så kan du se hele vores kategori med tøj og sko. Her finder du et hav af varer til både piger og drenge i alle aldre, og hvis du er heldig finder du meget af det til ekstra skarpe priser. Handler du her på siden får du flere forskellige fordele med i prisen. Vi tilbyder eksempelvis prismatch på bestemte produkter, landsdækkende bytteservice i hele 365 dage. Skynd dig derfor at udvælge dine yndlings Minymo-produkter i dag og glæd dig til at modtage dem i løbet af få dage. Vi glæder os til at se, hvad du vælger, og skulle der undervejs opstå spørgsmål, så er du altid velkommen til at spørge vores kundeservice til råds.