Milledeux hårpynt til børn

Har du en lille prinsesse derhjemme, så er der sikkert ingen grænser for, hvor meget du har lyst til at pynte hende med søde accessories, og måske er hun også selv nået en alder, hvor hun efterspørger det. Heldigvis kan du hos BabySam finde de fineste hårbånd og sløjfer fra det populære Milledeux. Hos BabySam har vi forskellige sæt med sløjfespænder, der kan holde pandehåret på plads. De fås i smukke farver lige fra hvid og rosa til blå og rød. Derudover kan du også købe hårbøjler, der sidder løst på hovedet eller hårbånd, der er elastiske og sidder tæt omkring hovedet. Disse fås naturligvis også i indbydende farver, der passer til ethvert sæt tøj. Til din dreng finder du de sødeste butterflys, der er helt og aldeles uimodståelige til fx et lille jakkesæt. Milledeux har virkelig øje for sammensætningen af farver og materialer, og alle produkter fra brandet har derfor et eksklusivt udtryk, selvom de kommer til ganske fornuftige priser.

 

Hos Milledeux bliver der brugt Liberty of London-stof, som er et klassisk og stilfuldt materiale, der aldrig går af mode. Eftersom Milledeux er inspireret af datteren Emilie, så skulle navnet på brandet selvfølgelig også afspejle dette. Mille er derfor Emilies kælenavn, og Deux betyder "to", og står for familiens to hunde, der er Emilies bedste venner. Alle produkter herfra er håndlavede for at sikre nogle unikke produkter med fokus på selv de mindste detaljer. Ud over diverse hårbånd til piger, så kan du også finde butterflys til drenge.

 

Søde accessories til børn

Her hos BabySam kan du finde en perlerække af brands, der tilbyder søde accessories til børn. Et hårbånd med en sløjfe kan lige være med til at sætte prikken over i’et på dit barns outfit, så hold dig ikke tilbage med at købe lidt forskelligt hjem. Er du nysgerrig på, hvad vi ellers har af accessories, så kan vi glæde dig med, at vi eksempelvis også har neglelak til børn. Hvad end du leder efter til dit barn, så har vi altid et stort og bredt udvalg fra gode og populære brands. Yderligere får du dem leveret i løbet af kun 1-3 hverdage, og oven i købet får du 365 dages fuld returret.