Milestone investerer i familien

Minder er noget af det bedste og mest værdifulde vi har. Der er aldrig nogen som kan tage dem fra en og ingen af alle verdens skatte vil kunne erstatte vores minder. Derfor synes vi her på BabySam, at Milestone er et fantastisk tiltag. Vi har forsøgt at gøre vores sortiment så alsidig og bredt, så du vil med garanti finde et korthæfte, som vil passe dit barns første gange. Kortene passer både til drenge og piger og aktiviteterne er let at gøre sammen som familie.

 

Idéen til Milestones kort opstod, da den tyske mor Gemma Broekhuis gerne ville forevige hendes søns mindeværdige første gange. Fordi disse minder var så betydningsfulde for hende, skabte hun de første Milestone-kort for at bevare dem. I 2012 startede dette hele Milestone-konceptet og bliver i dag solgt i mere end 40 lande, hvor nye forældre nyder Milestones produkter.

 

Du kan finde Milestone-kort til enhver lejlighed eller første gang. Til fx babyen første jul, madoplevelser, generelle aktivitetskort og mange andre. Du kan endda få et kort til under graviditeten - på den måde kan du huske det første spark, din voksende mave og alle mulig andre højdepunkter fra denne periode. Disse kort vil være morsomme og uvurderlige og både du og dit barn kan få glæde af dem i fremtiden. Hvem vil ikke kigge tilbage på dengang man havde spaghetti i hele hovedet? Eller mindes ens første shoppingtur som spæd?

 

Hvorfor skal du investere i disse kort? Det er anden og mere retro måde at opbevare billeder og minder på. I dag er altid jo elektronisk, men elektronik har det med at gå i stykker og så mister man alt data og dermed minder. Med kort som disse fra Milestone skal der mere til end et ødelagt harddrive, før de forsvinder. Det er måde at tage tid til at tænke over de små øjeblikke i livet. Du tager tid til at tænke, hvilke billeder du vil bevare og mindes og hvad du muligvis vil give dit barn i gave, når den tid nærmer sig. Milestone-kort hjælper dig blot til at gemme minderne. Det er en investering i det uvurderlige.

 

Fang de små øjeblikke med Milestone

Alle af Milestones kort er produceret i Holland og trykt med Vega-Fast blæk. Det specialfremstillet trykfarve er lavet på 100% vegetabilske olier og er fri for skadelig kemi samt ikke til belastning for miljøet. Disse tryk er derfor hverken skadelig for dig, dit barn eller for miljøet – du kan derfor med god samvittighed bevare dine minder på tryk.