Mikk-Line til de praktiske børn

Her på BabySam har vi selvfølgeligt et stort udvalg af Mikk-Line. Andet ville jo være tosset, når de har så meget lækkert overtøj, som kan klare vejrets strabadser. De stiller også høje krav til deres produktion, som er med til at sikre, at du ender med kvalitetstøj med høj og optimal funktionalitet. 

 

Lag på lag af Mikk-Line

Mikk-Line har et bestemt princip, når det kommer til udvikling af tøj og overtøj, hvis dit barn skal have den optimale beskyttelse mod vind, kulde og regn. De kalder det 3-lagsprincippet. Meget simpelt: Med flere lag er det nemmere at tilpasse sig de skiftende vejrforhold. Dit barn kan nemt tage et lag af eller på efter behov.

 

Det inderste lag – basislaget – sikrer at huden føles tør. Mikk-Lines basistøj er fremstillet af det lækreste Merino uld og kan komme som bukser, T-shirt eller langærmet og ligner egentlig med det blotte øje bare almindeligt og smart hverdagstøj. Basislaget kan både bruges indendørs og udendørs.

 

Det midterste lag er beregnet til at isolere imod vind og kulde. Dette lag sidder løsere end det tætsiddende basislag. På den måde holder midterlaget på varmen og lader fugt passere. Man vil ofte bruge det midterste lag ved overgangsperiode som forår og efterår. Eksempler på dette kunne være Mikk-Lines forede jakker, som holder godt på varmen og beskytter mod regn, kulde og vind. Et termosæt vil også være oplagt som midterlag under fx regntøjet eller skitøjet. Det vil holde dit barn varmt og mindske risikoen for snottede næser og hoste.

 

Det yderste lags funktion er beskytte effektivt mod vind, kulde og vand. Det yderste lags formål er at holdet barnet tørt uanset vejrforholdene. Det yderste lag kan være alt fra Mikk-Lines vintermodeller til deres tynde sommerkollektioner. Flyverdragter vil være det perfekte yderste lag. De er utrolig velsiddende og nogen af dem er endda designet med reflekser på, så dit barn kan ses på de mørkere dage. Et regnsæt er et must i det våde Danmark, derfor er det vigtigt at have et godt isolerende sæt. De skal minimum kunne holde vand, regn og slud ude og kroppen varm.

 

Mikk-Line og tilbehør

Mikk-Line har mere end bare tøj – de har også tilbehør i form af gummistøvler, nylon-futter, hagesmække, vanter, luffer, huer, elefanthuer og mere endnu – de har generelt alt det et barn skal bruge til udendørs leg for at kunne holde varmen og isolere fra vind, kulde og vand. Det vil i hvert fald være dumt ikke at investere i tilbehøret også. Overtøj kan beskytte nok så meget, men kroppen afgiver mest varme fra hovedet, så manglende hovedbeklædning kan betyde en del for dit barns temperatur.