Miffu kanin

Bag Miffy finder du Dick Bruna, der skabte brandet tilbage i 1955. I familiens feriehus rendte nogle gange en lille kanin rundt i haven, og til sengetid fortalte han sin søn historier om kaninen – og det var det, der var begyndelsen på bøgerne om Miffy. Dick Bruna begyndte at skitsere, hvordan kaninen skulle se ud, og det blev til et minimalistisk design med en sød pigekanin i en orange kjole og med sin yndlingsbamse under armen. Igennem årene har Miffys udseende ændret sig en smule alt efter bøgernes indhold, men du vil selvfølgelig altid kunne kende hende som den lille, runde figur med strittende ører. Du finder Miffy i mere end 30 forskellige bøger, og sidenhen er Miffy også blevet til i form af andre ting end blot bøger. Find derfor mange gode og søde bud på produkter med Miffy her på siden.

 

Miffy hos BabySam

Hvis du har et barn, der bare elsker de eventyrlige historier om Miffy, der med en uskyldig og ukompliceret tilgang til livet altid er åben for nye oplevelser, så vil han eller hun sikkert også elske at have Miffy personificeret i andet end bare en historie fra en bog. I Amsterdam, hvor Miffy stammer fra, finder du intet mindre end Miffy-butikker, hvor du kan købe alt lige fra postkort og plakater til nøgleringe og håndklæder. Dog må du hos BabySam nøjes med et lidt mindre udvalg. Til gengæld er vi glade for at kunne præsentere både lyskæder, puder og tavler med den populære kanin afbilledet. Skal du i gang med at indrette det perfekte børneværelse til dit barn, så er det vigtigt, at du får det godt indrettet, så det er inspirerende od indbydende for dit barn at opholde sig der. Og tager du udgangspunkt i dit barns yndlingsfigurer, så er der næsten garanti for succes og mange timers sjov leg på værelset. Mangler du opbevaringsmuligheder på børneværelset, så køb eventuelt en Miffy papirsæk. De fås i forskellige størrelser og kan rumme alt lige fra legetøj til vasketøj.

 

Indret dit barns værelse og køb her

Hos BabySam er der ingen tvivl om, at vi har alt det, du skal bruge for at indrette et flot børneværelse til dit barn. Vores udvælger er spækket med populære og anerkendte mærker, der alle tilbyder produkter af høj kvalitet og i søde og børnevenlige designs. Det kan være, dit barn også er vild med mumitroldene? I så fald bør du kigge forbi vores brandside Moomin, hvor du finder masser af sødt sengetøj og diverse andre tekstiler. Vi tilbyder altid lynhurtig levering på kun 1-3 hverdage, samt 365 dages landsdækkende bytteservice. Det skal nemlig være nemt, hurtigt og billigt at være kunde her hos os. Bestil i dag – vi glæder os til at tage imod din bestilling.