Melton - dansk kvalitet

Meltons ideer bliver grundlagt på tre værdier; nemlig fleksibilitet, kvalitet og service. Hver dag, hver produktion og hver en vare er bygget op omkring disse tre ord med det formål at gøre hverdagen sjovere og nemmere for både dig som kunde, men også som virksomhedens ansatte og samarbejdspartnere. Melton er en del af selve Melton-gruppen, som består af fire brands, hvoraf de tre andre er Move, Mikk-Line og Papfar. En stor del af Meltons produkter er lavet af Øko-tex certificerede materialer for at sikre, at produkterne ikke indeholder sundhedsskadelige stoffer, og samtidig sørger de altid for at overholde gældende love og regler på området.

 

Melton hos BabySam

Her på siden finder du et stort og bredt udvalg af tøj og tilbehør fra det populære børnetøjsmærke. Sortimentet henvender sig til både piger og drenge, og dette ses tydeligt i deres valg af blandt andet farver. Til drengene fås forskellige variationer af blå, og ofte med søde detaljer i form af stjerner, dinosaurer, biler eller andet. Til pigerne er det ikke overraskende lyserøde nuancer, der dominerer udvalget. Her finder du også fine detaljer og søde mønstre i mange af deres produkter. Materialerne er alle bløde og behagelige mod dit barns hud, hvad end du vælger et par hjemmesko, strømper, strømpebukser, hatte eller noget helt andet. Det er især strømper og strømpebukser du finder her fra Melton – det er nemlig her de er eksperter. Strømperne finder du i massevis af forskellige farver, materialer og modeller, og du kan vælge både med og uden skridsikker bund alt efter, hvad de skal bruges til. Med sokker fra Melton kan du være sikker på, at dit barn altid har varme fødder og dermed ikke fryser. Og kombinerer du et par lune sokker med et par gode hjemmesko, så opnår du de optimale betingelser for dit barns fødder – i hvert fald så længe I er derhjemme.

 

Vi har alt det, du mangler

Der er mange gode grunde til, at mange forældre vælger at handle her hos os. Ud over Melton har vi nemlig også utroligt mange andre fantastiske brands. Hos BabySam har vi fokus på at udvælge kun de bedste produkter til dig og dit barn, og derfor finder du kun kvalitetsvarer her i vores webshop. Dog ved vi, at det ikke er alle familier, der hverken vil eller har midlerne til at bruge en formue på babyudstyr, og derfor finder du ting her hos os, der matcher enhver pengepung. Kig rundt i vores børneunivers og opdag alt lige fra dåbstøj og badetøj til plejeartikler, pusleudstyr, legetelte og et væld af andre spændende ting. Vi leverer altid dine varer på kun 1-3 hverdage.