MAMALICIOUS hos BabySam

Er du gravid eller har du lige født, og mangler du derfor nyt tøj til garderoben, så find det her hos os. Der er stor forskel på, hvor besværet man som kvinde bliver i løbet af graviditeten. Derfor er der også stor forskel på, hvilke behov man har. Faktum er dog, at kroppen ændrer sig og maven vokser sig større, og det medfører unægteligt nogle begrænsninger. MAMALICIOUS designer tøj, hvor der er plads til forandring, og hvor du samtidig kan føle dig feminin og komfortabel.

 

Hos BabySam har vi et flot udvalg af styles fra det populære MAMALICIOUS. Du finder både komfortable leggings og bukser, rummelige kjoler, lette skjorter og bluser samt flere andre designs. Alt sammen med plads til både dig og din baby under hele graviditeten. Her er afslappet tøj til hverdagsbrug, men også mere festlige styles, når du skal til en særlig begivenhed. Det, der også er smart ved tøjet fra MAMALICIOUS er, at det samtidig er ammevenligt, når du er på den anden side af graviditeten. Det betyder altså, at du nemt kan komme til, når dit barn bliver sulten, uden at du behøver bøvle alt for meget med dit tøj.

 

Her på siden er der fokus på lækre, bløde materialer og gode pasformer, så du kan føle dig godt tilpas hver dag både under og efter din graviditet. Og netop det med at føle sig godt tilpas er utrolig vigtigt, når du er gravid eller lige har født din lille guldklump. Når babyen sparker i maven og forårsager dårlig nattesøvn, eller når han eller hun skriger efter mad, så gider du nemlig ikke bekymre dig om tøj, der sidder dårligt.

 

Find ventetøj og meget andet hos os

Vi ved alt om, hvad der er vigtigt, når du venter barn, både som kommende forælder, men også til barnets behov. Derfor har vi selvfølgelig også valgt at føre ventetøj og graviditetstøj her på siden. Du finder det fra MAMALICIOUS lige her, men du kan også se hele vores udvalg af tøj lige her. Uanset hvad du forelsker dig i, så kan du regne med, at vi leverer det til dig i løbet af ganske få hverdage. Fragten følger altid med til skarpe priser, så vent ikke med at bestille, men klik alt det hjem du mangler i dag. Vi glæder os til at se, hvad du vælger.