Trygheden i leg findes gennem Maki

Når man køber legetøj fra Maki, køber man stimulering og tryghed på samme tid. Dette kan vi godt lide hos BabySam, derfor skulle Maki være en del af vores sortiment på grund deres børnefokuseret legetøj. Maki har på rekordtid fået succes med deres egne produkter som Krea, som de har overtager, og de populære figurer og karakterer fra Danmarks Radio.

 

Man kan finde en masse ting og legetøj fra Maki, som børn i alle aldre vil finde sjove og underholdende. Det kan være kuglelabyrinter, multirangler, babygynger eller velkendte karakterer i bamseformat, som du eller dit barn med garanti vil genkende fra fjernsyn eller tv.

 

Brandet Krea, som Maki overtog i 2011, er en fantastisk lærende legetøjsproducent. Maki har bevaret Kreas oprindelige bestræbelser om pædagogisk legetøj lavet af kvalitetsmaterialet. Det må vi sige, at Maki har overholdt ret så godt. Legetøjet står stadig utrolig stærkt og er stadig lavet på de samme præmisser. Deres legetøj kan holde i mange generationer og dine børn kan få glæde af dem i mange år. Med Makis Krea-legetøj har du sikret mange timers sjov og underholdning, som kan foregå over flere år. Krea er umiddelbart legetøj for yngste, men det skal dog ikke stoppe andre for at få glæde af det.

 

Klassiske karakterer og figurer fra Danmarks Radio er blevet udødeliggjort i en masse former som bamser, puslespil, plastikfigurer og masse andre. Du kan finde den berømte trio, Bamse, Kylling og Ælling, duoen Kaj og Andrea, Anne og Lotte samt Hr. Skæg, som underholder med tal og ord. Det er gamle skikkelser i nyt og holdbart materiale og du vil som forældre uden tvivl blive nostalgisk, når dit barn render rundt med legetøj fra Maki. Der er jo grund til, at de er blevet til klassikere i DR’s tv-verden.

 

Tidløst design med masser af leg

Maki bestræber sig på, at deres legetøj kan bruges i mange år og gerne videre i arv, og er ikke blot et styk batteridrevende smart-i-en-fart-legetøj. Derfor er alt fra Maki lavet af solidt træ, plast eller noget tredje, som gør dem til tidløst designerlegetøj, som er holdbare og slidstærke. Legetøj til børn burde kunne holde til en del knubs.

 

Hos Maki kan du finde legetøj i skønne farver, fine designs, som er 100 % fri for skadelige stoffer og kemikalier. Det har aldrig været mere tryg, sundt og lærerigt end med Makis legetøj.